PREDIZBORNA OBEĆANJA MILICE ZAVETNICE PALA U VODU Prešla cenzus pa obrnula ćurak - dala zavet stranci, tajkunima i ličnim interesima
Alo

Međutim, za vrlo kratko vreme, njeno zbližavanje sa Đilasovim medijsko-političkim kartelom, bahata vožnja u pijanom stanju i ljubav prema luksuzu, učinili su da bi na sledećem mitingu trebala iskreno da poruči – “Brinućemo o stranom interesu, tajkunskim medijima, sebi i gradskim blejačima!”

Kako drugačije da objasnimo činjenicu da Milica Zavetnica nije izrekla ni reč o porodici otkad je prešla cenzus na aprilskim izborima? Nije se udostojila ni da demantuje vesti da je vozila pijana i time ugrožavala decu i druge učesnike u saobraćaju.

Odbijanje da se prihvati odgovornost za zloupotrebu alkohola i pošalje jasna poruka da je takvo ponašanje u saobraćaju neprihvatljivo, direktno ugrožava sve porodice u Srbiji.

Ako vest nije tačna, zašto je Milica nije snažno demantovala i negirala, koristeći priliku da ukaže na važnost bezbednosti u saobraćaju? To su vrhunske porodične vrednosti, a ne statiranje na tajkunskim medijima koji vrše pritisak na državno rukovodstvo povodom najvažnijih pitanja.

Gde je selo nestalo iz javnih nastupa Milice Đurđević Stamenkovski? Sva sela i sve gradove zamenio je Beograd i nada da će se tu moći, uz zanemarivanje svih zaveta i obećanja, najlakše domoći vlasti i uticaja.

Čini se da su glasači “Zavetnika” i pre potvrde mandata u skupštini, izigrani i iznevereni.

Komentari (6)

Loading
Dobro

05.07.2022 06:00

Je sto je presla cenzus, dajmo joj malo vlasti da to nevino lazljivo lice se pokaze. Ovde joj je kraj. Nema dalje, na sledecim izborima nema 3%.

Pera kojot

05.07.2022 06:20

Trla baba lan da joj prodje dan.