GAZDE BI TREBALO DA VEŽU BESNU DŽUKELU ALJBINA Kurti leči komplekse i pravi uvertiru za proterivanje Srba (VIDEO)
Alo

U obesti, a računajući na zaštitu gazda, kao i svaka džukela koja je na povocu on laje i reži nadajući se da može nekažnjeno da izvrši genocid nad Srbima na Kosovu i Metohiji i da ga etnički očisti. 

Ovaj politički kepec mrzi srpski narod i to nikada nije ni krio.. 

Iz tog besa i mržnje, a uz pouzdanje džumare koju gazda podržava dok kidiše na protivnike, on najavljuje obračun sa Srbima i bukvalno sve Srbe svrstava u kriminalce i zločince kako bi lakše opravdao sopstvenu nameru da ih fizički eliminiše.

Na sve to treba dodati i njegove komplekse koji su posledica političkog šamara Edija Rame koji je malog Kurtija postavio gde mu je mesto kada je on pokušao da sebe postavi za lidera svih Albanaca.

U promotivnom snimku "Samoopredeljenja" Sever je prikazan isključivo kao leglo kriminala, u koji su, pored šverca, laboratorija narkotika, rudarenje kriptovalutama, podizanje barikada i zida, ubistva Albanaca, ubrojali i rad srpskih institucija, izgradnju "Sunčane doline" i održavanje srpskih izbora i referenduma. I srpski simboli, poput zastave Srbije na vrhu Zvečana deo su ove naracije.

„‘Sever se integriše’, rekli su nam naši političari, koji su počeli da ulažu u kriptovalute, dok je Srbija nastavljala sa kolonizacijom, gradeći čitava naselja, poput Sunčane Doline. Sever se integriše, rekli su nam, dok smo mi njima plaćali stotine miliona evra za struju kako bi otvorili nove rute za šverc i nabavili još opreme za kriptovalute. Ovakvo stanje potrajalo je 20 godina. Svakog puta kada se govorilo o integraciji, došlo je do nove i dalje podele. Jednom su čak rekli i da sever nije bitan, i da ga moramo dati jer je poklon od Rankovića“.

„Mnogo toga je uvek bilo moguće, ali nikada nije urađeno. Ovo usled toga što, kad god se govorilo o Mitrovici, uvek se govorilo o podeli ili ‘Zajednici’. I zato što su saradnici Srpske liste i Radojičića zajedno sa Srbijom imali koristi od nedostatka vladavine prava u tom delu. To je, dakle, Sever koji su nam ostavili, teritorija koja je njima donosila prihode, a Srbiji nove mogućnosti kolonizacije. Međutim, sada je jasna promena stanja na terenu“, navodi se u ovom spotu.

„Za samo godinu i po dana vlade premijera Kurtija, srpski referendum nije mogao da se održi. Srpski izbori, koji su 20 godina održavani bez problema, nisu dozvoljeni. Struja koja se nije plaćala 20 godina naplaćivaće se od sada. Tamo gde je ranije policija išla samo helikopterom, izgrađene su tri nove policijske stanice. Neocarinjena roba je konfiskovana. Putevi za krijumčarenje su zatvoreni. Čvorišta za kriptovalute su zatvorena. Laboratorije za proizvodnju droge su zatvorene. Uspostavljen je red i zakon kao ni u jednom drugom delu Republike Kosovo“, govori narator u spotu. 

Jasno je da je ovaj potez i ovakvo predstavljanje Srba uvertira za sve ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio u obraćanju 29. juna, te da Kurti, ogrezao u mržnji prema Srbima, priziva rat i čini sve kako bi naš narod proterao sa KiM!

Podsetimo, Vučić je uputio jasnu poruku nakon najnovijih ucena lažne države Kosovo i Zapada koje se odnose na sramnu odluku Prištine da zabrani srpske lične karte i nakon 30. septembra ukine važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova “KM”, “GL”, “PR”, “UR” i drugima, uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana.

Naime, predsednik je okarakterisao ovakve odluke kao jasan cilj da se proteraju Srbi sa Kosova i Metohije i da se sprovede nova “Oluja” nad Srbima.

– Doneli su dve odluke. Prva je uskraćivanje prava na ulaz sa ličnim kartama, uvode tzv. deklaracijske izveštaje. Druga odluka je sa jedinim ciljem da se proteraju Srbi, gde u roku od dva meseca žele da ubede Srbe da upišu tablice u RKS, da ubede Srbe da pristanu na to. Računaju da će svi Srbi da napuste teriroriju Kosova, sprovode novu Oluju nad Srbima. Trpimo dugo pritisak predstavnika Kvinte, nije mi problem što misle da smo mi glupi, već je problem što misle da su mnogo pametni.

Predsednik je takođe rekao da s obzirom na to da se ova odluka odnosi na 30. septembar, Albanci planiraju opšti napad na Srbe najkasnije do 1. oktobra.

– Ovo se dešava zato što su arogantni i bahati i zato Srbiji mogu da rade sve što požele. Naš narod neće više to da trpi, upade njihovih jedinica, neće. Oni su nama dali rok za tablice do 30. septembra, što znači da planiraju opšti napad do 1. oktobra. I da se zna da su ih podržali predstavnici Kvinte – rekao je Vučić.

Predsednik je oštro reagovao na ovakvu bahatost i uputio jasnu poruku.

– Iz sebe sam ispraznio večeras sve što mislim. Naš odgovor biće trezven, ubitačan, ali istinit. Imaju rok da razmisle tri puta do 30. septembra – zaključio je Vučić na jednoj od najoštrijih konferencija za štampu.

Aljbin Kurti može da laje, reži i kevće koliko mu volja, ali mora da bude svestan činjenice da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao svoje, a Aleksandar Vučić nije ni politički pigmej ni nečiji lakej već ozbiljan državnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading