"GDE SI SAD FRAJERU?" Milanoviću se rugaju u Hrvatskoj: Preti praznom puškom, pao je ispod nule!
EPA/Etienne Laurent

Iako tvrdi da je istrajao u svojim stavovima, Milanovića neki optužuju da je reterirao pa ga je tako prozvala i Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić.

Milanovićeve poteze sada je komentarisao i analitičar Žarko Puhovski.

"Retorika je sad prazna. Sad je sasvim jasno da više ne vredi čak ni ono pravilo "prazne se puške obojica plaše". Jer sad obojica znaju da je puška prazna, prema tome nema nikakve opasnosti. Milanović je spao na ono što je oduvek mrzeo – na poziciju komentatora", rekao je Puhovski.

 

 

"Ispada da Milanović na koncu konca radi za Plenkovića: "Milanović je prešao na našu poziciju priznao on to ili ne", ali kao što je lepo rekao Plenković, ni fusnote nije bilo s napomenama", kazao je Puhovski.

Milanović još uvek ima problem s odrastanjem, smatra Puhovski.

"I onda ga kad je u mladalačkoj fazi stvari koje se tiču njegovog rodnog polnog identiteta očito posebno pogađaju, naime da on eto, može biti predsednik, ali da ne može biti frajer. A on bi ipak radije bio frajer nego predsednik", rekao je Puhovski, referirajući se na predsednikovu uznemirenost izjavom Marije Selak Raspudić, koja je Milanovića upitala 'Di si sad frajeru'.

 

 

"On se očito preplašio ili došao k sebi ili racionalizirao poziciju. Spustio se u svoje gabarite. On je sad pao ispod nule. On je sad slabiji i manji nego što je bio pre nekoliko nedelja. Sad je spao na to da mu se rugaju i to je, bez obzira na osobni stav spram Milanovića – šteta, jer se radi o predsedniku države. Za demokratsku državu nije dobro da predsednik države bude objekt rugla", smatra Puhovski.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading