"TRI PUT RAZMISLITE DO 30. SEPTEMBRA" Vučić poručio prištinskim institucijama: Ne pokušavajte da proterujete naše ljude
Foto: Tanjug

"Mi nikakve vojne, ovakve ili onakve akcije nećemo da preduzimamo,ali ih molimo da ne pokušavaju da otimaju imovinu našem narodu i da ne pokušavaju da progone i proteruju naše ljude, to je naša velika molba. Mnogo molimo te silne i moćne da to ne rade. To je naša najveća molba", rekao je Vučić u obraćanju javnosti iz Predsedništva Srbije.

Rekao je da imaju dovoljno vremena do 30. septembra, da tri puta razmisle da li će to da rade ili neće.


"Čini mi se da imaju pametnija posla u ovom trenutku, a možda i nemaju. Kada god postavite pitanje, a gde su vam principi, pošto vidimo Rusija je strašno pogazila međunarodno pravo, pa što bombaradovaste Beogad,a ne napadoste Moskvu i kada to pitate svhatite da principi i vrednosti ne postoje", rekao je Vučić.

Kako je rekao, shvatite da postoje njihov donji deo leđa koji je zabrinut za svoju sudbinu zbog nečijeg nuklarnog oružja, kao i slučaju nafte i ništa više od toga.

Vučić je dodao da mu je ovo najoštrija konferencija za medije koju je održao, ali da je to uradio sa osmehom, pošto je svaka reč istinita.

Što se lične sudbine i sa ovom konferencijom sam ušao u istoriju jer sam im rekao u lice kako nas varaju i uništavaju.

"Ali, nije problem da misle da smo glupi, već da misle da su oni mnogo pametni. Čeka me Lajčak da nastavim ove divne razgovore", rekao je Vučić završavajući obraćanje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading