VUČIĆ SASUO ISTINU U OČI Oni su silni, bahati i arogantni zato što mi nemamo nuklearno oružje i naftu, ali narod to više neće da trpi
Foto: Tanjug

Miroslav Lajčak je odlučio da se ne obrati zajedno sa predsednikom Vučićem nakon što mu je rekao o čemu će da priča pred novinarima.

- Od danas imamo potpunu promenu situacije na Zapadnom Balkanu, u našoj zemlji i na KiM. Imali smo dogovor da se obratimo zajedno, ali sam ga obavestio da ću da kažem istinu. Šta se to danas dogodilo i šta nam govori u kom smeru se stvari odvijaju. Albansko rukovodstvo je dobilo podršku od Velike Britanije i Nemačke i ostalih zemalja Kvinte. Doneli su dve odluke sa ciljem da se proteraju Srbi sa KiM - rekao je Vučić.

Predsednik kaže da kad se govori o Ukrajini svima su puna usta teritorijalnog integriteta, a kada se pomene Rezolucija 1244 mnogi gledaju u daljinu kao da ne razumeju o čemu se radi.

- Tom Rezolucijom se predviđa i povrata srpskih snaga na Kosovo. A sada da pitam kada će to da bude. Ovo se dešava zato što su bahati i arogantni, a mi nemamo nuklearno oružje ni naftu, pa mogu da nam rade šta hoće. Naš narod, razgovarao sam sa predstavnicima Srpske liste, neće to više da trpi. Neće da trpi upade njihovih jedinica. Dali su rok, i Priština planira opšti napad na sever Kosova 1. oktobra. I to narod treba da zna - dodao je on

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading