OGLASIO SE PRVI ČOVEK NOVOG SADA Vučević: "Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje, baš kako su nas zavetovali preci" (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Tim povodom, on se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu:

- Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim – na ovaj veliki dan, prisustvujem svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih odlikovanja i stupanju na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu.

Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje, baš kako su nas zavetovali preci i ovaj sveti, veliki dan, koji je kroz vekove pratio našu zemlju. Srbija je nepokolebljiva. Srbija se ne savija. Srbija je ponosita. Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost.

Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana i njegove težine, čovek kome je interes Srbije iznad svega i državnik prekaljen u toj, toliko zahtevnoj, političkoj areni. Aleksandre, drugi mandat će ti biti teži nego prvi.

Želim ti sreću, zdravlje i snagu da izdržiš, a mi, tvoji saradnici, učinićemo sve da barem malo olakšamo posao i primimo deo tereta na svoja pleća!" - stoji na zvaničnom Instagram profilu prvog čoveka Novog Sada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sumatra

29.06.2022 07:41

Vidovdan je praznik svih Srba. On je značajan kako kroz istoriju tako i sada. Naši stradali junaci ostaće nam urezani kao heroji koji su se časno borili do poslednjeg udisaja. Vidovdan ne smemo zaboraviti nikada.

Nevena

29.06.2022 09:19

Vučic je pravi čovek koji daje sve za nasu zemlju!