POŠTO HITLER I PAVELIĆ? Ustaše u Hrvatskoj sve brojnije, otimaju se za fašističke simbole, sanja se nova NDH!
Foto: Printscreen

Pisanje hrvatskog portala Jutarnji.hr, uznemirilo je sve normalne ljude.

"Namera nije podsticanje mržnje niti propagiranje ideologije. Lična je stvar kupca u koje namene će sliku koristiti - ograđuje se jedan prodavac"


Za početak, dovoljno je tokom leta prošetati pored štandova kojih ima u mnogim primorskim gradovma, posebno u severnoj i srednoj Dalmaciji i pronaći ćete čitav niz odevnih predmeta s Pavelićevim likom.

Srpski migovi nad Hrvatskom - Alo.rs

Kada pogledate prvi red na koncertu ustaškog pevača Tompsona, sve vam je jasno. Fašizam se u Hrvatsku vraća na velika vrata.

Propast ekonomije i debakl političkog sistema, komšije gura u njihovo poslednje utočište - ustaštvo. Sa ratom u Ukrajini krenula je neverovatna pomama za zlikovačkim obeležjima, a Pavelić i Hitler su najtraženiji.

U pitanju su ulja na platnu, majice, kape, uniforme NDH, čak i flaše fina sa likom Musolinija. Ponuda je bogata kao i potražnja.

Vučić se ni sa kim ne obračunava, već ne da na Srbiju i narod Srbije! - Alo.rs

Hrvatska posle falsifikovanja istorije i bednog pokušaja pripisivanja svom narodu borbu protiv Turaka na Kosovu, ipak vraća svojoj autentičnoj istoriji, jedinoj koju ima, a to je NDH i jedini logori za decu na svetu.

Svojataju Nikolu Teslu i Kosovski boj, ali niko ne kupuje majice sa likom naučnika, draži su im Hitler i Pavelić, jer su stvarno njihovi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading