ŠEŠELJ OGOLIO LICEMERJE SAD I EU Ukrajina nikada neće postati članica EU, a Nemačka žrtvuje svoje stanovništvo da bi se dodvorila Amerikancima!
Foto: Printscreen TV Pink

- Nikad Ukrajina neće postati članica EU. Sad se EU igra sudbinom Moldavije. Više godina tamo traje primirje. Nekako se slegla situacija. Ako nisu definitivno rešili problem, bar žive sa tim problemom i uspostavili su nekakvu komunikaciju i nema međusobnog ubijanja - rekao je Šešelj u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

Lider radikala je citirao svog prijatelja, direktora ruske državne svemirske agencije Roskosmos i objasnio da je "Litvanija pucala sebi u glavu, a ne u nogu".

- Litvanija je izgubila pravo na postojanje zato što je ugovor sa Rusijom o slobodnom transportu između Kalinjingradske oblasti i Belorusije bio jedan od temeljnih državnih ugovora. Na osnovu toga joj Rusija nije sprečila nezavisnost, nije joj sprečila ulazak u EU i NATO pakt. Sad je Litvanija sve dovela u pitanje i sad će Državna duma Rusije da izglasa poništavanje odluke o saglasnosti da Litvanija, Letonija i Estonija postanu nezavisne države - predviđa dr Vojislav Šešelj.

Foto: Printscreen TV Pink

 

Lider SRS kaže da Rusija ima argumente za takvu odluku jer je u vreme careva mahom zlatom plaćala te teritorije.

- Dakle, sve se iskomplikovalo da ne može biti komplikovanije. Amerikancima se ne ratuje protiv Rusije, ali bi hteli da drugi ratuju i ginu, a oni da prodaju oružje - rekao je Šešelj i naveo da je Nemačka napravila glupe poteze blokiranjem ruskih gasovoda.

Lider radikala objašnjava da Nemačka žrtvuje svoje stanovništvo da bi se dodvorila SAD i da ne veruje da bi takve gluposti radila da je na vlasti i dalje bivša kancelarka Angela Merkel.

Komentari (0)

Loading