OGLASILA SE SANDŽAČKA HUREM: Elma Elfić Zukorlić progovorila o osam najtežih meseci u njenom životu
Elma Elfić Zukorlić - Instagram

„Slobodno misliti, govoriti, živeti, dostojanstveno hodati, bez straha i griže savesti da ste nekom zlo učinili je nešto što se ne menja nizašta. Hvala vam što ste kroz ovih najtežih 8 meseci bili uz mene“, poručila je ona i dodala:

„Hvala 42.000 ljudi koji me prate na Instagramu. Hvala svima širom Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i dijaspore na podršci koju su mi dali putem društvenih mreža, ali I na ulicama ovih divnih zemalja.  

Podsetimo, Elmu Elfić Zukorlić su mediji prozvali sandžačka Hurem, a ona je nedavno u razgovoru za Alo! otkrila da li joj taj nadimak smeta.

- Lik i delo Hurem, nažalost, posmatramo kroz seriju „Sulejman Veličanstveni“, i možemo steći pogrešan dojam o ličnosti i načinu delovanje te žene. Ukoliko uđemo u istorijske fakte i saznamo da ju je sultan Sulejman neizmerno voleo i verovao joj, da mu je bila veliki prijatelj, da joj je pisao pesme kao muftija meni, da joj je za to vreme poverio ozbiljne poslove, posebno međunarodne odnose, onda je zaista sličnost ogromna, i ne smeta mi - rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading