HRKALOVIĆ 6 SATI DAVALA IZJAVU U SEKTORU UNUTRAŠNJE KONTROLE I OTKRILA: Stefanović i Mali Senta imali skaj telefone!
Alo!/Masanori Jošida

Dijana Hrkalović stigla je u Sektor unutrašnje kontrole juče ujutru i iz prostorija u zgradi koju nazivaju SIV III izašla posle punih šest sati, negde iza 15 časova. U međuvremenu u zgradu je oko 14 časova stigao i Stefanović.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Hrkalovićeva je tokom svog iskaza potpuno raskrinkala Stefanovića.

- Ponovila je da je Nebojša Stefanović prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i otkrila na koji je način to radio, ali i kako je prikrivao svoje tragove. Ona je juče otkrila i da je nekadašnji ministar policije koristio skaj telefon, ali i da on nije bio jedini koji je to radio. Naime, prema njenim tvrdnjama, skaj telefon je imao i Slobodan Milenković, bivši načelnik Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd, poznat po nadimku Mali Senta - otkrivaju naši dobro obavešteni izvori.

HRKALOVIĆ 6 SATI DAVALA IZJAVU U SEKTORU UNUTRAŠNJE KONTROLE I OTKRILA: Stefanović i Mali Senta imali skaj telefone!

Alo.rs/Dejan Briza

 

Podsetimo, Hrkalovićeva je u intervjuu za „Objektiv“ optužila Stefanovića da je „ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice“, da je lično štitio klan Veljka Belivuka i da je namestio slučaj „Jovanjica“.

- Nebojša Stefanović je ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice. Čitao je transkripte njegovih razgovora mimo predsednikovog znanja, njemu iza leđa. Tražio je da mu se dostavljaju ti transkripti. Nije preduzeo kontraobaveštajnu zaštitu predsednika, niti je obavestio BIA da oni preduzmu mere - rekla je tada ona.

HRKALOVIĆ 6 SATI DAVALA IZJAVU U SEKTORU UNUTRAŠNJE KONTROLE I OTKRILA: Stefanović i Mali Senta imali skaj telefone!

Alo

 

Hrkalovićeva je tada poručila i da su aferu „Jovanjica“ montirali „montažeri“ Nebojša Stefanović i Slobodan Milenković, Mali Senta.

Bivša državna sekretarka MUP-a je tokom intervjua kazala i da je čula da Mali Senta radi drogu.

- Čujem da sad on radi drogu. Ovde čisti, ovde radi. Jedva čekam da vidim, kad se to otkrije, šta će tad opozicija da priča o njemu i da li će im i tada biti heroj.

Ministar Nebojša Stefanović napustio je juče Sektor za unutrašnju kontrolu posle skoro tri sata.

- Verujem da smo dodatno rasvetlili neke detalje. Sve je, naravno, u rukama tužilaštva, koje će, verujem, rasvetliti sve procese i doći do potpune istine. Imam poverenja u naše organe da imaju kapacitet i snage da sve rasvetle - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan

25.06.2022 09:02

Da li moze ona da objasni odakle joj nekretnine, od cega vodi udoban zivot i tako to