RADMAN: VELEIZDAJNIK! "Milanović je najnesposobniji političar koji visi po seoskim birtijama"
Foto: Alo/Alo

"Ja sam mislio da to govori neko u Hajd Parku, gde možete staviti 20 centimetara podijum i možete lupetati šta god hoćete. Ali kad vidite da to govori hrvatski predsednik... On kaže da umire od stida, ali on ne može umirati od stida jer nema obraza. Mi umiremo od stida.On je svojom politikom pokazao da je najgori, najnesposobniji i najdestruktivniji predsednik kog smo imali u istoriji.

Prognoze briselskih medija se mnogima u regionu neće svideti - Alo.rs

Mi moramo strancima objašnjavati šta on govori ovde jer ono što on govori ovde ambasadori to prevode pa nas onda pitaju što to naš predsednik radi. Ovo što je sada rekao, ovo je na nivou klevete, da on govori da je neko izdajnik, da je neko glup", rekao je Grlić Radman pa nastavio:

"Milanović visi po seoskim birtijama"

"On prebacuje Plenkoviću ono sve što zdušno radi, a nikad BiH nije bila vidljivija. On je jedan lenj i nesposoban političar koji će nakon ove izjave nekome namignuti, nasmejati se i otići u neku birtiju. Dok mi predano radimo, on visi po seoskim birtijama. Puno mi znamo što on radi i gde se kreće."

Ruše se temelji Evropske unije! - Alo.rs

"Ovo je jedan populistički način kako bi se uništila Hrvatska, kako bi se stvorio razdor među hrvatskim građanima, on poziva na gozbu i veliki apetit bez hleba na stolu, on govori prazne priče", rekao je Grlić Radman.

"Ako on govori da je neko veleizdajnik, onda je to on i to s velikim V", rekao je ministar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading