ALO! INTERVJU Iva Štrljić, popularna glumica i novopečena odbornica u Gradskoj skupštini: Imamo viziju i plan za Beograd
Alo

 

Održane su dve sednice Skupštine grada. Kako vam se sve to zasad čini?

- Beograd je grad u kome sam rođena i u kome mi se dogodilo sve najlepše i najdragocenije u životu i zato mi je posebno drago što imam priliku da na neki način doprinesem tome da on nastavi da raste i da se razvija putem kojim je krenuo, a danas je raskošniji nego ikad. Imamo sve razloge da se njime hvalimo i da na njega budemo ponosni. Uvek volim da kažem da grad čine ljudi, njihove ideje i način kako pokazuju ljubav prema svom gradu, brinući o njemu i trudeći se da on iz dana u dan bude sve sadržajniji, sređeniji i bolji i zato mi je drago što sam na listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ – s ljudima koji imaju viziju i plan kako da učine da Beograd nastavi da napreduje i da nastavi da bude grad u koji se svi zaljubljuju, u koji rado dolaze, koji ne zaboravljaju, kome se vraćaju.

ALO! INTERVJU Iva Štrljić, popularna glumica i novopečena odbornica u Gradskoj skupštini: Imamo viziju i plan za Beograd

Alo

 

 

Planirate li da budete aktivni na sednicama? Koje teme su po vama najbitnije i gde mislite da možete dati najveći doprinos?

- Planiram, naravno, zato što odgovorno i ozbiljno shvatam priliku koja mi je pružena i na kojoj sam zahvalna i želim da, kao i uvek u životu, dam sve od sebe jer mislim da samo tako pokazujete zrelost i čestit odnos prema svemu čega se prihvatite. Držaću se tema u sferi kulture jer su mi one najviše bliske.

Da li ste naišli na predrasude kod nekih kolega, bez obzira na stranku, a profesionalno se bave politikom? U smislu da vas gledaju s podozrenjem ili smatraju da vam nije mesto u parlamentu?

- To kako će ko da vas gleda i nije toliko važno. Navikla sam na to da uvek nekome upadam u oči, nekome ste trn u oku, nekome melem, ali morate da budete svesni toga da to kako vas ko posmatra nije do vas, to je uvek do posmatrača i time se ne treba zamarati. Ovo je za mene jedna od ključnih životnih faza, jer sam u trenutku kada se moje ime našlo na listi kristalno jasno shvatila ko su mi pravi prijatelji i ko su oni koji mi nikada nisu bili prijatelji, iako su se vešto pretvarali da jesu. To saznanje je kao blago koje je dobro uglaviti negde u svoje srce kao putokaz i upozorenje, kao svanuće, kao vetar koji je počistio sve i ostavio vas same s onima koji vas zaista vole. A kad ste s onima u čiju ste prijateljsku ljubav sigurni, vaša snaga je nemerljiva i uspesi sve veći jer ljubav ima najveću moć.

Aleksandar Šapić je izabran za gradonačelnika. Da li ga poznajete, šta mislite o njemu?

ALO! INTERVJU Iva Štrljić, popularna glumica i novopečena odbornica u Gradskoj skupštini: Imamo viziju i plan za Beograd

Alo

 

 

- Ako uzmemo u obzir to da je Šapić deset godina vodio uspešno opštinu Novi Beograd i da je pored toga u politici Aleksandra Vučića prepoznao vrednosti koje od našeg Beograda i Srbije čine još lepše mesto za život, verujem da će i posao gradonačelnika obavljati s velikim uspehom, a iznad svega u interesu građana Beograda.

Kako vidite političku i opštu situaciju u Srbiji. Predsednik Vučić, kao i cela Evropa, najavljuje tešku zimu. Da li vi strepite?

- Kakva god da bude zima, znam da je predsednik Vučić čovek koji brine i voli svoju zemlju i koji se trudi da se svi osećamo sigurno i stabilno u najrazličitijim okolnostima i znam da će to tako biti i ove zime jer je on uz nas. Predsednik je čovek koji poseduje sve kvalitete vrhunskog državnika i velikog čoveka, na kog treba da budemo ponosni.

ALO! INTERVJU Iva Štrljić, popularna glumica i novopečena odbornica u Gradskoj skupštini: Imamo viziju i plan za Beograd

Alo

 

 

Volim da radim

Da pobegnemo malo od politike. Šta ima novo u vašoj karijeri i u privatnom životu?

- Snimam već nekoliko meseci jednu novu veliku seriju u kojoj imam veliku ulogu, koju ćete od jeseni moći da gledate na Prvoj televiziji, pa sam svakodnevno na snimanju. Volim da radim, te mi je vrlo teško da odgovorim šta ima na privatnom polju, jer sam usredsređena na novu ulogu u seriji i na to što sam odbornik, tako da slobodne trenutke oblikujem u posao, ali ja volim kad je tako.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading