PROPALI POLITIKANTI ALEKSIĆ I ĆUTA HOĆE DA ISKORISTE RADNIKE FIJATA: Opozicionari došli na proteste
Foto: Alo!

Deo radnika kragujevačkog Fijata protestuje danas kod Sava centra na Novom Beogradu. Nekoliko desetina ljudi izašlo je na auto-put i blokiralo saobraćaj.

Iako je ih predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić juče pozvala na nastavak pregovora, predstavnici sindikata i dela radnika kragujevačke fabrike automobila kažu da “nisu uspeli da usaglase termine sastanaka sa njom” i ipak se otisnuli na put iz Kragujevca za Beograd.

Priliku da iskoriste radnike Fijata ugledali su opozicionari Miroslav Aleksić, Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta. Oni su, kako kažu, došli na proteste kako bi radnicima pružili podršku, iako je svima jasno da ovi politikanti koriste svaku priliku kako bi ugrabili neki jeftin politički poen.

Baš kao i tokom besmislenih tzv. ekoloških protesta isti opozicionari su se gurali u prvi plan, pokušavajući da proteste što više politizuju i okrenu protiv vlasti. Građani su njihovu nameru prozreli tako da, baš kao i sada, nisu imali mnogo sreće, s obzirom da je broj okupljenih sve više opadao od trenutka pojavljivanja opozicije na protestima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading