"SRBI NISU POČINILI GENOCID U SREBRENICI" Glumac poznat po mržnji prema našem narodu sve priznao!
Foto: Printscreen

Osvedočeni srbomrzac, Emir Hadžihafizbegović, jedan od aktera sramnog filma „Quo vadis, Aida?“, u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod, ne tako davno je pričao da su Srbi počinili genocid u Prijedoru, Zvorniku i Foči, a ako hoće da se pripoje Srbiji, završiće sa tim jednom zauvek, a to im "poručuje on kao učesnik rata!"

- Kad vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcepljenje i svih gradova gde je nepresuđen genocid, onda naravno da je logično da patriote ove zemlje odgovore - rekao je tada Emir Hadžihafizbegović.

Glumac je zatim izjavio da ako bude potrebe oni koju su Bosnu branili 90-ih učiniće to ponovo.

MRZIŠ SRBE, A HRANILI TE, BEDNIČE! Dizao tri prsta, a sada Hadžihafizbegović izmišlja kako mu je familija pobijena u Srebrenici! (FOTO) - Alo.rs

U prošlonedeljnoj izjavi za medije, u kojoj se pita zbog čega Srbija ne preduzme autošovinistički čin i prikaže smeće od filma „Quo vadis, Aida?“, glumac je rekao sledeće:

"Voleo bih da mi neko pokaže snimak ili izjavu ijednog bošnjačkog političara ili ijedne javne ličnosti u BiH, koja je rekla da su genocid u Srebrenici počinili Srbi. Nikada nećete čuti iz usta ovu rečenicu", rekao je Hadžihafizbegović.

Da podestimo, Nezavisna međunarodna komisija za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji, u periodu 1992-1995. godine, na čelu sa Gideonom Grajfom, zaključila je da genocida u Srebrenici nije ni bilo.

„Nakon detaljne istrage, zaključeno je da ni pojedinačnog zločina genocida, ni genocida uopšte, nije bilo u Srebrenici", zaključak je Gideona Grajfa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading