VUČIĆ O INTERVJUU DIJANE HRKALOVIĆ Prisluškivanja je bilo, verujem da će nadležni organi utvrditi sve ostalo
Foto: Tanjug

Jedno od najaktuelnijih pitanja koje je bilo postavljeno ticalo se bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović i intervjua koji je dala, a u vezi sa tekućom aferom u vezi sa zloupotrebom položaja.

Podsećamo, Hrkalović je u vezi sa ovim bivala unutar i van pritvora više puta, saslušavana je, hapšena i oslobađana.

Predsednik je upitan za intervju Dijane Hrkalović, na šta je rekao:

"Nadležni organi su ustanovili da je prisluškivanja bilo. Čini mi se više od 1.600 ili 1.800 puta. Verujem da će nadležni organi utvrditi i sve ostalo. Ni reč više neću reći, jer znam kako bi pojedini mediji to preneli".

Upitan oko "novih vođa navijača" Partizana, među kojima ima "osuđivanjih lica" Vučić je rekao:

"Nisam oduševljen, ali mi ne smeta ono što viču sa tribina, kada vređaju predsednika. Sa tim nema problema". To nikad neće biti gonjeno. Ako su dva ili tri lica osuđivana, imaju ista prava kao vi ili ja".

Zatim je nastavio o Hrkalovićevoj:

VUČIĆ O INTERVJUU DIJANE HRKALOVIĆ Prisluškivanja je bilo, verujem da će nadležni organi utvrditi sve ostalo

Foto: Printscreen/Tanjug

 

"Ne mogu ja da govorim šta da radi šta tužilaštvo da radi, a policija će da radi šta kaže tužilaštvo". To je sve što imam da kažem. Ne želim da kažem ni reč više".

"Dva puta sam gledao šta je rekla gospođa Hrkalović. Nemam pravo da kažem šta mislim i zato to nećete ni saznati. Bavite se psihologijom, pa vidite da li je sve iskreno govorila".

"Jedino sam siguran da ja ništa nisam učinio nažao njima".

"Pomisao da možete da prisluškujete šefa države... Šta još posle toga ima. Ja sam vas prvi put obavestio o tome jer sam dobio informacije iz policije. Ne mogu ja time da se bavim, ja moram da se bavim Briselom, ugljem, mazutom"...

"Verujem u institucije, verujem u državu Srbiju".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading