VESIĆ ZADOVOLJAN Predstavio izveštaj o radu, Beograd postaje mnogo bolje mesto za život
Foto: privatna arhiva

Vesić je poručio da je zadovoljan, jer je, kaže, promenjen pravac u razvoju Beograda, koji se, dodaje, poslednjih godina širio prema periferiji.

Naveo je i da je grad "počeo" da se spušta na reke, kao i da će u tom smeru ići i budući projekti, te naglasio da je ponosan jer "Beograd postaje grad za ljude", što, kaže, podrazumeva pešačke zone, uređenje parkova i stvaranje novih, nabavku bicikala, obnovu fasada...


"Siguran sam da je danas Beograd mnogo bolje mesto za život nego 2013. godine", rekao je Vesić i istakao da se Beograd bavio i rešavanjem velikih infrastrukturnih problema, među kojima je metro, koga je nazvao najvažnijim projektom u modernoj istoriji grada.

Vesić je rekao i da se danas na računu grada nalazi četiri puta više novca nego 2013., kada je u gradskoj kasi bilo 43,5 miliona evra.

Na sutrašnjoj sednici Skupštine trebao bi da se izglasa novi gradonačelnik Beograda i njegov zamenik, a predsedništvo SNS većinom glasova usvojilo je predlog Gradskog odbora SNS da kandidati budu Aleksandar Šapić i Vesna Vidović.

Vesić je budućem rukovodstvu poželeo puno uspeha u radu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading