Vesna Vidović će biti zamenica Aleksandra Šapića
Vesna Vidović - Alo!

Predlog za zamenika gradonačelnika je Vesna Vidović iz tabora naprednjaka, koju su građani imali priliku da zapaze tokom kampanje SNS-a, na čijoj je listi bila.

Ako je suditi po njenoj biografiji, Vidovićeva je mlada, obrazovana i uspešna. Rođena je u Beogradu  1989. godine, završila je osnovne i master studije na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i ima zvanje master vaspitač.

Od 2012. zaposlena je u Predškolskoj ustanovi „Savski venac“, u periodu od 2018. do 2020. je radila na poslovima rukovodioca objekta, a od 2020. na mestu pomoćnika direktora. Tokom svog rada učestvovala je u brojnim projektima i aktivnostima s decom predškolskog uzrasta, radila je na unapređenju predškolstva u okviru različitih timova za unapređenje i profesionalni razvoj, kao i u timovima za zaštitu dece od diskriminacije i nasilja.

Odbornik je u Skupštini grada Beograda od 2018. godine, kao i u Skupštini opštine Savski venac od 2012. Tokom svog mandata zalagala se za socijalna pitanja, rodnu ravnopravnost,  kao i za povećanje obuhvata dece predškolskim vaspitanjem. 

Podsetimo, Ana Brnabić, potpredsednica SNS i poverenica stranke za grad Beograd, izjavila je da je potpuno uverena da će novi tim u glavnom gradu, predvođen kandidatom za gradonačelnika Aleksandrom Šapićem, raditi u najboljem interesu građana. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading