PROVEŠĆE DUGO, TOPLO LETO U NEMANJINOJ Ministri će more gledati na TV!
Foto: Shutterstock

Verovali ili ne, članovi još aktuelne Vlade Srbije tvrde da ih ne zanima ni odmor ni letovanje. Ističu da vredno rade, a priznaju i da nije baš povoljan trenutak da se pod palmama ’lade.

Marija Obradović - Instagram

 

- Ne idem na letovanje, jer očekujemo formiranje nove vlade i nije zgodan trenutak za odsustvovanje. Eventualni slobodan vikend provodim u vikendici na Goču s porodicom - poručila nam je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović.

Njena koleginica iz Nemanjine Zorana Mihajlović je na naše pitanje da li će ove godine ići na letovanje kratko odgovorila.

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

- Nisam još planirala.

O odmoru ne razmišlja ni Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ministarstvo građevinarstva

 

- Vlada Srbije, iako je tehnička, radi u izuzetno složenim političkim uslovima i odmor nije među mojim trenutnim prioritetima. Brojni infrastrukturni projekti su u fazi realizacije - gradi se deset auto-puteva i brzih saobraćajnica, brza pruga Novi Sad - Subotica, a u pripremi je i rekonstrukcija železničkog koridora 10 do Niša - tvrdi on za Alo! i dodaje da je interes građana i države uvek na prvom mestu.

Alo

 

Na odmor ne pomišlja ni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

- Ne idem… Imamo posla oko žetve - kratko je poručio za Alo!.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić izjavio je nakon polaganja zakletve u Narodnoj skupštini da očekuje da nova vlada Srbije bude formirana do kraja jula.

- Uveren sam da će nova vlada prihvatiti neke od mojih saveta i molbi i verujem da će mandatar doneti odluku da vlada bude manjinski inkluzivna, da uključimo što više pripadnika mađarske, bošnjačke, hrvatske, romske manjine, predstavnika svih nacionalnosti koji žele dobro ovoj zemlji. Koji imaju samo jednu domovinu, a to je Srbija, koji je beskrajno vole, koji planiraju da žive ovde upravo kao i mi - poručio je tada on.

Vučić nikad ne ide na odmor

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našalio se početkom maja s pratiocima na društvenoj mreži Instagram. On je objavio fotografiju s obale mora u Grčkoj gde je imao sastanke sa brojnim zvaničnicima posle svečanosti početka izgradnje terminala za tečni naftni gas.

Poznat po svom predanom radu i posvećenosti državnim obavezama, ali i kao osoba koja nikada ne ide na odmor, Vučić je rešio da se našali i uslika pored mora.

 

Komentari (0)

Loading