BRNABIĆ O REPUBLIČKOJ VLADI Želja da imamo Vladu do kraja jula, ali videli ste neozbiljnost opozicije
Alo!

Premijerka Ana Brnabić kazala je da je želja da imamo Vladu do kraja jula.

Nažalost, na najgori način i u najkompleksnijim vremenima uvezene krize i rata u Ukrajini, videli smo kako izgleda kada imate neozbiljne i neodgovorne ljude koji po svaku cenu hoće da pregovaraju o nekim izbornim uslovima, ne razmišljajući na to kako će to uticati na okončanje tih izbornih radnji.

Sada imate beskonačne žalbe i beskonačan izborni proces sa kojim SNS nema nikakve veze. Ne možemo da zaokružimo izborne radnje i predsednik ne može ni da krene u konsultacije - kazala je ona, odgovarajući na pitanja novinara posle sednice Predsedništva SNS.

Premijerka ističe da su mnogi pokazali svoju neodgovornost i neozbiljnost, i da cenu toga plaćaju svi građani Srbije.

Ana Brnabić je dodala da je Šapić bio jedini kandidat kog je predložio i izglasao Gradski odbor SNS.

Istakla je i da će SNS nastaviti da sarađuje sa SPS na gradskom nivou, ali se, kako je kazala, nikako ne vezuje za bilo kakve koalicije na republičkom nivou.

Kako je predsednik Vučić rekao: "Nismo nikog želeli da molimo", imamo rezultate i zaista jasan i precizan plan, konkretne projekte, podsetila je ona.

Nemamo nikakav problem ni da idemo na nove izbore u gradu, zato što znamo da će građani uvek glasati za rezultate. A i videli smo nakon izbora šta su ovi što su dobili poverenje građana uradili sa tim poverenjem. Najavili koaliciju sa desnim strankama, koalicije stranaka koje su za NATO i protiv NATO, koaliciju onih koji bi da priznaju Kosovo i oni koji smatraju da je to "srce Srbije" - rekla je premijerka.

Brnabićka je dodala i da je SNS spreman da radi sa svima koji su spremni da podrže njihovu viziju Beograda i Srbije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading