PETKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO ALEKSIĆU Srbe su proterivali puškama i vatrom sa njihovih vekovnih ognjišta dok ste vi o njima brinuli!
Tanjug

Ponovo se ovim tempiranim napadima Aleksić sa svojim gazdom Vukom Jeremićem stavio u službu Aljbina Kurtija, želeći da mu iz sve snage pomogne da zatre srpski otpor na prostoru Kosova i Metohije. 

Očigledno su Jeremiću presušili strani izvori prihoda i finansiranja, pa sad traži novog gazdu u čiju bi se službu stavio, ali preko leđa i muke srpskog naroda sa KiM, napadajući one kojima su svakoga dana glave u torbi zajedno sa našim narodom u pokrajini. 

Da li zato Aleksić ne sme da pomene nijedan incident kojem su izloženi Srbi na KiM od dolaska Aljbina Kurtija? Da li zato Aleksić ne sme da kritikuje vlasti u Prištini, nego udara na Srpsku listu? Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako su se Jeremiću zahvaljivali u Prištini jer im je na tacni isporučio međunarodnu verifikaciju jednostrane secesije postavljajući katastrofalno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde.

VUČIĆ BIO U PRAVU - Svi će se skupiti protiv njega (VIDEO) - Alo.rs

Dok je njegov gazda Vuk Jeremić u Njujorku pušio najskuplje tompuse i baškario se po najskupljim hotelima, dotle su Srbi sa Kosova i Metohije stradali pod udarima albanskih ekstrimista.

Zato neka Miroslav Aleksić zajedno sa svojim gazdom Vukom Jeremićem ne obećava zaštitu Srbima sa Kosova i Metohije jer dok su se oni o njima „brinuli“, Srbe su proterivali puškama i vatrom sa njihovih vekovnih ognjišta. 

Koliko god se Aleksić sa Jeremićem trudio da pomogne Kurtiju u razbijanju srpskog jedinstva na prostoru Kosova i Metohije, to mu neće poći za rukom i nema tog bureka koji će na KiM pojesti, ni fotografije koju će objaviti koja će naterati narod da zaboravi na sve izdaje koje su im servirali Jeremić i njegovi poslušnici. 

Nikola Selaković sastaje se danas sa ministrom Šalenbergom - Alo.rs

Zato bi Aleksiću bolje bilo da je u Gračanici klekao i pokajao se za sve muke koje su naneli srpskom narodu na KiM, umesto što pokušava da na njima ponovo politički profitira.

 

 

Komentari (0)

Loading