ŠEŠELJ SMRŠAO DVADESET KILOGRAMA Lider radikala se pojavio na prijemu u ruskoj ambasadi i izgledom iznenadio prisutne
Vojislav i Aleksandar Šešelj - SRS

Političar koji se nakon izbora povukao u medijsku ilegalu prvi put se početkom ove nedelje pojavio u javnosti kada je prisustvovao prijemu u ruskoj ambasadi povodom Dana Rusije i izgledom iznenadio prisutne.

Naime, predsednik Srpske radikalne stranke sada deluje odmornije, ali i vidno mršavije, te se može zaključiti da je slobodno vreme iskoristio da povede računa o svom zdravlju i izgledu.

Kako Alo! saznaje iz izvora bliskih radikalima, Šešelj se sada oseća mnogo snažnije, a kilograme je izgubio tako što je redukovao ishranu, a i fizički je bio dosta aktivniji.

- Hrani se mnogo zdravije, a počeo je i redovno da pliva u bazenu koji se nalazi u dvorištu njegove kuće u Batajnici. Sve to, uz odmor, doprinelo je ne samo da Šešelj izgubi kilograme, već da se i mnogo bolje oseća. On je zadovoljan i tvrdi da je u nikad boljoj formi - objašnjavaju naši sagovornici.

Inače, Šešelj se na prijemu pojavio u društvu sina Aleksandra, a u ambasadi Ruske Federacije je dočekan srdačno.

- Ovde su me svi srdačno primili, pogotovo vojni atašei - jedan general i dva pukovnika. Valjda je i red da se četnički vojvoda druži s generalima i pukovnicima - poručio je lider radikala.  

Srpski narod me odbacio!

Podsetimo, Šešelj je početkom aprila najavio je da će tu stranku na sledećim izborima verovatno voditi drugi predsednik.

- Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem - rekao je on za Alo!.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sdf

09.06.2022 10:27

Ovaj frajer sto ceka da se rukuje sa vojom interesuje me ko je on bas je sladak sigurno je brat Rus.volela bi da je moj