ĐUKANOVIĆ REAGOVAO NA SRAMAN TEKST "DANASA"! "Dokaz najgore i najprimitivnije propagande i apsolutnog odsustva profesionalizma"
Foto: Printscreen/Twitter

- Na stranu što je sprečavanjem Sergeju Lavrovu da dođe u Srbiju zbog zabrane preleta preko marionetskih država, EU dodatno pala u očima Srba i još više uvećala popularnost Rusije među Srbima, moramo se dotaći i domaćeg medijskog taloga koji je jedva dočekao ovakvu vest kako bi napljuvali Rusku Federaciju. Molim vas, ovo je tekst dnevnog lista "Danas". Skandalozan i sraman tekst! 

 


Dokaz najgore i najprimitivnije propagande i apsolutnog odsustva profesionalizma. Pohvala svakom antisrpskom potezu i pokazivanje najodvratnije mržnje prema onima koji su se makar nekad našli da nam pomognu. Ako se već pitaju zašto ih građani Srbije preziru, zašto im je tiraž nepostojeći, evo im odgovor. Odgovor je njihova bolesna mržnja i ludilo koje nema granice. Zato ih narod doživljava kao dno novinarstva. 
Sram vas bilo!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Rada

06.06.2022 10:45

Pa susedi, nadam se da ste sada mnogo srecniji i kukastiji no sto ste bili . Na obraz vam i na cast koji ste davno izgubili .

Zoran

06.06.2022 11:19

Ovu bagru koja bi da demonstrira protiv nase brace a za NATO TREBA DOBRO NAUCITI PAMETI I PRIKAZATI RODITELJIMA UBIJENE I.BOLESNE DECE KOJU IM JE DONEO zlikovacki NATO URANIJUMOM KOBALTOM I CEZIJUMOM A STO OVA DOMACA BAGRA PODRZAVA.

Beba

06.06.2022 12:44

Obozavam Rusiju...Pljuhem na NATO i izdajnicki sljam

Sramota

06.06.2022 13:50

Novinari lista "Danas " ne znaju za sramotu.