PREMIJERKA RASKRINKALA TAJKUNSKE MEDIJE Brnabić: Ništa im nije sveto, idu iz laži u laž
Foto: Printscreen

– To je tema koja pokazuje kakvi su medijski standardi sa opozicione strane, profesionalna etika koju oni ne poštuju. Juče sam morala da reagujem jer je Nova i njihov urednik izrekao najbrutalniju laž koju sam do sada videla. Čovek je bez ikakve sramote i stida rekao da Nova nije pominjala Vučićevu porodicu. Nisu samo pominjali Vučićevu porodicu, oni su je na najgori način kriminalizovali i dehumanizovali, kontinuirano, više od tri godine – rekla je premijerka.

Tajkunski mediji razapinju Vučića i njegovu porodicu uz pomoć SNS otpada! - Alo.rs

Brnabić je potom prikazala besramne laži o predsednikovoj porodici koje je objaviljvala Nova S.

– Danilu su stavljali metu na čelo pošto ga povezuju sa najgorim kriminalnim klanovima i najstrašnijim ubicama – istakla je ona.

Premijerka je pokazala nekoliko sumanutih članaka ovog medija i podvukla da su u pitanju gluposti i nebuloze.

– Niko se nije ni izvinio, ni ispravio, ni objasnio. Ispostavilo se da je potpuna laž, kao i sve ostalo, oni su samo prešli preko te laži i otišli na neku drugu laž – navela je i dodala:

– Potpuno je u redu u demokratskom svetu da su političari na tapetu medija, da se o njima svašta priča, iako nije etično da se laži pričaju o političarima. Vučić nije tužio nijedan medij niti novinara, šta god da su pričali o njemu, ja sam preuzela tu njegovu praksu. U redu, pričajte šta hoćete. Ali kada krenu na porodicu, to se zaista nigde u civilizovanom svetu ne dešava. I da to onda rade kontinuirano, skoro svakodnevno, na način da predsednikovo dete povezujete sa kriminalcima, mafijašima, da dovodite u pitanje njegovu bezbednost i njegov život, a da ne kažemo da u stvari preko njegovog starijeg sina i njegovog brata napadate direktno predsednika Vučića. Ništa vam nije sveto, ni porodica, ali da se onda okrenete i svim građanima Srbije kažete: “Nova nikada nije pisala o predsednikovoj porodici”, to je zaista kao da kažete da smo mi svi i slepi i ludi i glupi i gluvi, a vi ste na nekom pijedastalu – istakla je Ana Brnabić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading