KOLUMNA VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA: Pravo izbora gde ću da gostujem
Foto: Estock

Ipak, kada dara pređe meru, onda imate pravo i da se branite, odnosno da odbijete gostovanje na mediju koji izmišlja i umesto profesionalnog obavljanja posla služi isključivo u agitpropovske svrhe. Čak i tada ste dužni da sve to istrpite, ali kada se krene s brutalnim lažima, jednostavno imate pravo da odbijete da date legitimitet takvom načinu izveštavanja. Kako ćete to uraditi? Jednostavno, nećete gostovati na tom mediju, a nivo komunikacije s tim medijem svešćete na konferencije za štampu gde ćete učtivo odgovoriti na njihova pitanja.

Dakle, lično sam zagovarao da naši funkcioneri gostuju na N1 i Nova S, sve do momenta dok nisu krenuli u brutalnu kampanju kriminalizacije Aleksandra Vučića, njegove porodice, posebno brata i deteta, kao i svih nas. Tog momenta stavljena je rampa i apsolutno imam pravo izbora da na tim medijima ne gostujem, kao i svi funkcioneri SNS, jer ne želimo našim prisustvom u studijima tih medija da dajemo legitimitet lažima i bestidnoj kampanji kriminalizacije porodice predsednika Vučića. Postoji nešto što se zove granica, a oni su je prešli onog momenta kada su sliku Danila Vučića stavili u istu ravan s Radojem Zvicerom i Darkom Šarićem... Tu je kraj! Tu nema dalje!

Zato, naše je pravo da ne gostujemo na tim medijima i lično zagovaram da se tamo ne pojavljujemo, makar dok ne kažu da su preterali. Oni koji tamo odu, neka im služi na čast.

Živeli!

Lično sam zagovarao da naši funkcioneri gostuju na N1 i Nova S, sve do momenta dok nisu krenuli u brutalnu kampanju kriminalizacije Aleksandra Vučića, njegove porodice, posebno brata i deteta, kao i svih nas. Tog momenta stavljena je rampa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading