"MINISTARSTVO SUJEVERJA" Posle pisanja Alo! da ministarka Zorana ima ličnog numerologa, usledile brojne reakcije
Alo

Pošto smo od izvora iz Nemanjine saznali da ministarka energetike Zorana Mihajlović doslovno ne preduzima nijedan korak pre nego što proveri šta kažu brojke, te da su joj je lični numerolog pored šminkerke najvažniji u timu, usledile su brojne reakcije. Reagovali su građani, analitičari, a oglasila se i sama Mihajlovićeva i to ni manje ni više nego fotografijama na kojima pozira bez šminke, takođe onima na kojima je njen mačak, ali i s tajanstvenom porukom...

„ Dobro jutro. Moj verni drug Momčilo.. i ja... radimo, pišemo... On prede, ja pijem kafu, i tražim prave odgovore na razne dileme“, napisala je ministarka.

Alo

 

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, u razgovoru za naš kaže da numerolozi „za svoja lupetanja uzimaju veliki novac od klijenata koje lažu“ i da bi voleo da se novac građana Srbije ne koristi za takve gluposti, a dodao je i sledeće:

- U nadi da ovo s numerolozima nije istina, podsećam da je ministarka nosilac ordena naše Crkve i da nikakva gatanja, vračanja i slično nisu poželjna. Naprotiv, tu se radi o đavolskim stanjima i o Satani koji preko vračanja i gatanja sprovodi svoje mračne ciljeve.

Verski analitičar Željko Injac kroz smeh konstatuje da bi Zoranino ministarstvo moglo da se zove i ministarstvo sujeverja, ali navodi da ona svakako ona nije jedini političar koji koristi usluge ezoteričara.

- Oni se predstavljaju kao astrolozi i numerolozi, a zapravo su gatare. Kao, preko brojeva će da odrede nekome sudbinu. Da bi brojevi nešto značili, mora da im se učita neki sadržaj, a to dolazi iz glave tih ezoteričara. Dakle, gataju - navodi Injac.

Osvrćući se na orden SPC koji ima ministarka, naš sagovornik kaže da su zvanično i formalno svi pravoslavci, dok zapravo s pravoslavljem imaju veze koliko i dalaj-lama.

- Crkva, s druge strane, ordenje deli šakom i kapom. Ko god je pomogao nešto malo, uradio neki putić ili donirao rekonstrukciju nekog hrama, dobio je orden. To zapravo i ne govori mnogo o njegovoj crkvenosti i privrženosti „majci crkvi“. Za Zoranu znamo da slavi krsnu slavu. O tome su pisali svi mediji - kako slavi u kafani i kako su joj gosti ambasadori. Meni lično je to simpatično. To je ujedno prilika i da ti stranci upoznaju neke elemente naše tradicije i običaje - zaključuje on.

Alo

 

Podsetimo, prema rečima našeg izvora, ministarka energetike numerologa i šminkerku vodi svuda sa sobom.

- Šminkerka ima zadatak da porani kod Mihajlovićeve i da je šminka dobrih sat vremena. A o svemu se konsultuje s ličnim numerologom. Ja ne znam ni da li uopšte radi nešto drugo ili mu je ministarka jedini klijent. Doslovno ne preduzima nijedan korak pre nego što proveri šta kažu brojke - ispričao je naš sagovornik, dodajući da nijedan važan ugovor, ako se Zorana pita kad će biti potpisan, nije potpisan a da numerolog nije odredio datum.

Neki od komentara građana na društvenim mrežama:

*Ovo me podseća na scenu iz serije, kad Šojić mekeće kod vračare.

*Ljudi, umreću od smeha! Da li je realno da ovo radi jedna ministarka?

*A što mene ne zove, ja bih je lagao za džabe?

*Mogu da zamislim situaciju kako joj taj numerolog priča šta će se dešavati dok joj šminkerka maže treći sloj pudera...

Komentari (6)

Loading
Rada

05.06.2022 07:27

Ha ha ha , koliko je to para ljudi moji . Ako je to istina , pa da li je to moguce ?

Jerry

05.06.2022 07:35

Ok! Može to biti i privatna stvar ministra, ali kako verovati u ispravnost odluka ako postoji toliko manjak "zdravog razuma"...

KALE

05.06.2022 08:05

Ima ona sve cija je drzi da unistava srbiju.

Драган

05.06.2022 09:18

Њен личи нумеролог је ММФ.

petar

05.06.2022 09:22

Šta li ona radi u "svom ministarstvu?!

Max

05.06.2022 14:06

Prvo pitanje crkvi,sa cim je ona to zasluzila a drugo otkuda pare da se ona tako ponasa i tko to sve placa i od cega?,Jednom recju hostapleraj i pljacka