KAKO JE POČEO RAT? Nataša Kandić udarila na "srpske oružane snage", usledili moćni odgovori na koje je ostala nema!
Printskirn/N1

- U Srbiji vlada uverenje da je rat u Hrvatskoj počeo operacijom "Oluja". I vlast i javnost prećutkuju šta se dogadjalo od 1991. do avgusta 1995. Odgovornost je na srpskim oružanim snagama za proterivanje i masovna ubistva hrvatskih civila - napisala je Nataša Kandić, koja iza rednog broja godine nije stavila tačku (iako to pravopis nalaže).

Ipak, tviterašima ovo nije promaklo. Podsetili su Natašu Kandić da je 1990. godine u Hrvatskoj neoustaški HDZ došao na vlast.

 

 

- Na zagrebačkom radiju rade intervju sa Dinkom Šakićem, upravnikom koncentracionog logora Jasenovac - podsetio je jedan korisnik Tvitera, a na to Nataša Kandić nije odgovorila.

Takođe, jedan tviteraš je ironično primetio da je "samo u Srebrenici sve počelo u julu 1995. godine, bez ikakvih dešavanja pre".

Takođe, kao komentar je pokazan i snimak naoružavanja Hrvata pre početka rata, a jedan tviteraš je pitao i ko je ubio porodicu Zec u Zagrebu. 

- Rat nije ni počeo kada su Srbima ukinuta građanska prava. Preko noći je mrak mnoge pojeo. To je naravno nemoguće objasniti onima koji su na platnom budžetu Zapada - usledio je argument korisnika Tvitera.

- Ne gospođo Kandić, niko u Srbiji ne misli da je rat u Hrvatskoj počeo 95-te. Rat je počeo 1990. jer su Srbi opravdano strahovali da će im se dogoditi drugi Jasenovac. Jer su na vreme prozreli probuđene ustaške tendencije, što se na kraju rata pokazalo potpuno opravdanom strepnjom - navodi se u jednom odgovoru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Slobodan

03.06.2022 19:02

Najopasniji otrovi idu u malom pakovanju.