PREKARDAŠILA Ministarka zvezda Šolakovih medija koji pljuju Vučića i njegovu porodicu: Zorana ušla  u pakt  s tajkunima
Alo

 

Ona je, naime, prvo oplela po kolegama s kojima sedi u Vladi, a onda je u dnevnim novinama Dragana Šolaka, koje najbezočnije napadaju porodicu Aleksandra Vučića i samog predsednika države, slavodobitno najavljena kao „prva koja je prekinula ćutanje“ i „prva ministarka iz SNS koja govori za Novu“.

Na ovakvo njeno izrugivanje kolegama iz Vlade i stranci odmah je reagovao funkcioner SNS Vladimir Đukanović, a za njim i premijerka Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora naprednjaka Darko Glišić. 

„Čuvaj mi se, sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka. Tako i ova fukara od ministarke dobro zna da su ova moja gostovanja bila pre nego što su gospoda počela da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića i sve nas, a ona je odlučila njima da se otvori posle toga“, napisao je Đukanović.

On je, takođe, napisao i ovo:

PREKARDAŠILA Ministarka zvezda Šolakovih medija koji pljuju Vučića i njegovu porodicu: Zorana ušla  u pakt  s tajkunima

Alo

 

 

„Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu, koja nas vadi, jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo.“

SNEG I ZVERKE

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nije fer i nije ljudski što je Mihajlovićeva dala intervju za Novu, medij koji najgore govori o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. 

PREKARDAŠILA Ministarka zvezda Šolakovih medija koji pljuju Vučića i njegovu porodicu: Zorana ušla  u pakt  s tajkunima

Alo

 

 

- Ono što smo videli, neko ko je potpredsednik Vlade i u vrhu SNS - to je pitanje za stranku. Govoriću o tome na stranačkim organima, postoje neke crvene linije - rekla je Brnabićeva.

Tajkunski portal Nova odmah je poleteo da odbrani ministarku Mihajlović, pa je objavio tekst pod naslovom „Sramna reakcija Ane Brnabić povodom izjave Zorane Mihajlović za Novu“.

PREKARDAŠILA Ministarka zvezda Šolakovih medija koji pljuju Vučića i njegovu porodicu: Zorana ušla  u pakt  s tajkunima

Alo

 

 

Darko Glišić je takođe iskritikovao ministarku koja svako malo napada Vladu u kojoj sedi.

- Ne pada sneg da zaveje breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag. Članovi SNS jedva čekaju da ocene svakoga od nas u stranci i sa velikim nestrpljenjem očekuju taj trenutak. A što se tiče onih koji bi preko stranih ambasada da se preporuče za mesto ministra, odmah mogu da im kažem da su se džaba trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama. Ta vrste preporuke je u stvari preporuka da to ne budu i neće biti. Onaj ko misli da pritiscima i ucenama može nešto da iznudi od SNS i predsednika Vučića ili je jeo bunike ili nije normalan - poručio je Glišić.

STALNI NAPADI

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, konstatuje da je potrebno da postoje mediji koji kritički posmatraju Vladu i predsednika, ali Nova demonstrira izvrtanje činjenica i iznošenje poluistina: 

- Tako su radili kada je u pitanju bila Vučićeva porodica i tako rade u odnosu na svakoga ko ne sarađuje s njima u njihovim napadima. Nijedan ministar ne treba u tome da učestvuje i svako ko sarađuje s onima koji lažu ne može očekivati poštovanje onog ko mu je poklonio poverenje. Zato je reakcija Ane Brnabić opravdana. 

PUSTA ŽELJA

 

Kao što je Alo! već pisao, Mihajlovićeva se na sve moguće načine, a pre svega preko zapadnih ambasada, gura da ona bude premijerka. Pre nekoliko dana je u intervjuu za „Politiku“ bukvalno ispljuvala Vladu u kojoj sedi, a onda je, povrh svega, to ponovila i za list „Nova“.

Pozvala se na baba Milevu

 

Zorana Mihajlović nije odgovorila Brnabićevoj i Glišiću, već samo Vladimiru Đukanoviću.

- Moja pokojna baka Mileva je za ovakve govorila: Glup se ne traži, on se sam javlja - napisala je ministarka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
xXx

03.06.2022 07:08

A kad je ona bila na strani naroda? Godinama je Ameri drze sjebali su kopove i termoelektrane a tek uradjeni remonti

Nn

03.06.2022 23:26

Sta je ova umislila..uskoro ce da cuva kotlarnicu

Max

04.06.2022 13:34

Zlo od zene,neznam samo zasto je drze u vrhu,prosla korupcijske skandale i nista.