POVOLJNIJE CENE GORIVA ZA NAŠE VOZAČE Kako je Vučićeva politika uticala na život građana Srbije
Alo! Ilustracija /J.V.

To praktično znači da vozači automobila iz Srbije mogu da toče benzin i dizel po subvencionisanim cenama od 480 forinti, odnosno 1,22 evra po litru.

Ovo izuzeće za Srbiju je učinjeno jer je u našoj zemlji takođe na snazi odluka vlasti o ograničenju cena goriva koje važe i za mađarske vozače, a ne samo za domaće.

POVOLJNIJE CENE GORIVA ZA NAŠE VOZAČE Kako je Vučićeva politika uticala na život građana Srbije

Foto: Shutterstock

 

No, ne treba pomišljati da je ovakav gotovi bratski odnos prema građanima susedne zemlje rezultat tek pukih proizvoljnih odluka.

Subvencionisane cene za srpske vozače u Mađarskoj samo su jedan od primera kako visoka politika jedne države utiče i menja svakodnevni život svih svojih građana.

Odnosi Srbije i Mađarske su na istorijskom nivou, a to je nesumnjivo i posledica razvoja ličnih prijateljskih odnosa, ali i diplomatskih uspeha dvojice državnika koji vode ove dve zemlje - Aleksandra Vučića i Viktora Orbana.

VUČIĆ POSLE SUSRETA SA ORBANOM POSLAO SNAŽNU PORUKU "Neka živi prijateljstvo između Srbije i Mađarske" (VIDEO)

Suživot Srba i Mađara i sve bolji odnosi Srbije i Mađarske neodvojivi su deo politike koju vode dve suverene države, u interesu svojih građana, ali i prijateljskih zemalja, što predstavlja istinski primer međunarodne saradnje.

Ovo je jedan od retkih primera kako je, političkim delovanjem predsednika Vučića i mađarskog premijera Orbana, istorijski antagonizam preokrenut u gotovo bratsku saradnju na obostranu korist.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

31.05.2022 20:39

Vučića degradiraju njegovi saradnici, ministri, dvolični uljezi i razne druge neškolovane tupadžije koje ima oko sebe. Šteta za njega da nema dobru ekipu i zato mora mnoge stvari da rešava sam a i da proverava šta ko radi i ako uopšte radi.