SRBIJA PLAĆA I DO 10 PUTA MANJE CENU GASA Ana Brnabić o histeriji opozicije zbog uspeha predsednika Vučića
Foto: Printscreen

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić, komentarišući razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, kazala je da se predsednik borio za ono što je danas bio rezultat razgovora dvojice lidera.

Brojne kritike i laži, kako kaže, sramotne su jer posle istih, oni koji su ih izrekli, ne upute izvinjenje.

Predsednica vlade Srbije istakla je da će cena gasa koju će Srbija dobiti novim ugovorom biti i do 10 puta manja od one koju će plaćati zemlje na zapadu.

- Ne možemo svakodnevno da odgovaramo na laži. Pričali su da Putin neće da razgovara sa Vučićem, da će svaki naredni gasni aranžman biti mesec za mesec, a vidimo danas i skandaloznu izjavu Dušana Janjića koja pokazuje svu njihovu frustraciju - kaže Brnabić i dodaje:

"Vidite koji je to nivo nervoze, histerije i frustracije! Janjić i njegov portal praktično su za Srbiju rekli da je narkomanska, jer Vučić nije pregovarao za sebe. Ova frustracija izazvana je uspehom predsednika, niko nije mogao da mu pomogne, a ovo je bila njegova politika koju je gradio godinama". kazala je premijerka u emisiji Hit-Tvit.

Naime, ona se ovom izjavom osvrnula i na sraman tekst koji je objavio opozicioni list i u kojem se sa puno lošeg sarkazma današnji razgovor Putina i Vučića o obezbeđivanju gasa po povoljnoj ceni za sledeću zimu, opisuje kao  "pregovori dilera i narkomana".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading