ARILJE DODELILO POVELJU MINISTRU VULINU Znak zahvalnosti za doprinos u jačanju bezbednosti
Foto: MUP Srbije

U Vulinovo ime na svečanoj sednici se obratio pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić, koji je čestitao Dan Opštine, poželevši opštini Arilje i njenim građanima dalji razvoj i prosperitet.

„Prenosim vam pozdrave i duboku zahvalnost ministra policije Aleksandra Vulina. Priznanje koje ste dodeli ministru Vulinu predstavlja podstrek i motiv više da uz našeg predsednika Vučića nastavi borbu za razvoj naše države, za njenu veću bezbednost i bezbednost svih Srba gde god da žive, gde god da ih ima“, rekao je Ilić.


Istakao je da uz punu podršku predsednika Srbije Vučića i ministra Vulina, srpska policija nastavlja žestoku i beskompromisnu borbu protiv mafije.

"Veliki i značajni rezultati su našu Srbiju učinili bezbednijom i boljim mestom za život običnih ljudi. Briga za običnog čoveka je prioritet našeg rada“, poručio je Ilić.

On je podsetio da je na predlog ministra policije Vulina vraćena institucija pozornika koji brinu o građanima i pružaju osećaj sigurnosti i istakao da će se nastaviti sa ulaganjem u MUP.

„Pozornici su vraćeni na naše ulice da brinu o građanima, o kvartovima, da upoznaju svako dete, porodicu, da pruže osećaj sigurnosti, da budu prvi kome će se u času nevolje obični ljudi obratiti", rekao je Ilić i istakao da je na inicijativu ministra policije Vulina formirana Jedinica za bezbednost na rekama, Sportska jedinica, Jedinica za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine.

"Ono što je izuzetno značajno, prilikom zapošljavanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova, mladi momci i devojke koji su završili Kriminalističko-policijski univerzitet, uvek će imati prioritet. Posebno sam ponosan na to što se o porodicama poginulih pripadnika policije posebno vodi računa, baš kao i o njihovim porodicama“, poručio je Ilić.

On je zahvalio građanima Arilja "što prepoznaju i cene rad ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji dosledno sprovodi politiku koju je formulisao predsednik Aleksandar Vučić".

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading