POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI Može Ćuta Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi, ali lažni ekolog Srbiju neće uništavati
Foto: Alo.rs

"Svaki javni istup Aleksandra Jovanovića Ćute uvek podseti koliko su slučajni Srbi i lažni ekolozi opasni za dalji razvoj i prosperitet naše države i građana, a najopasniji su oni koji uz natezanje pljoske i uzimanja nedozvoljenih supstanci pozivaju na krvoproliće i rušenje ustavnog poretka. 

Naš lider Aleksandar Vulin izuzetno smeta raznim Ćutama i lažnim ekolozima koji nisu uspeli da sprovedu novi Majdan u Srbiji i time opravdaju milione koje su dobili od jedne moćne evropske zemlje. Aleksandar Vulin smeta, zato što nije dozvolio da se niti jedna srpska glava razbije, to Čuta Vulinu ne može da oprosti. 

Antisrpsku nastrojenost i borbu za strane interese, Ćuta je pokušao bezuspešno da prikrije preko koncepta o zelenoj agendi, baš kao i to da ne dobija novac pretežno od jedne moćne evropske zemlje. Pričom o zelenoj agendi, pokušao je da naruši mir, stabilnost i bezbednost ove zemlje. Koliko god da je zao, podmukao i opasan, Ćuta je raskrinkan i zaustavljen. 

Može Ćuta Aleksandra Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi, ali pijani i drogirani lažni ekolog Srbiju neće uništavati", odgovorio je Pokret socijalista Aleksandru Jovanoviću Ćuti lideru "Ekološkog ustanka" koji je izneo laži i uvrede na račun ministra policije Vulina.

Komentari (0)

Loading