EKSKLUZIVNO - HAŠKI TRIBUNAL JE NEPISMEN Pogledajte sraman poziv koji su dobili Šešeljevi saradnici - ovo će ući u anale pravne nauke! (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

Njemu je u utorak uručen poziv za saslušanje o navodnom "kršenju pravilnika o neobelodanjivanju tajnih podataka i identiteta zaštićenih svedoka". Osim njega, na spisku se našlo još i sedam sadašnjih i bivših članova tima njegove odbrane: LJiljana Mihajlović, Ognjen Mihajlović, Miljan Damjanović, Marina Ristić, Nemanja Šarović, Marina Raguš i Miroljub Ignjatović.

EKSKLUZIVNO - HAŠKI TRIBUNAL JE NEPISMEN Pogledajte sraman poziv koji su dobili Šešeljevi saradnici - ovo će ući u anale pravne nauke! (FOTO)

Foto: Alo

 

 

Iz uvida koji smo ostvarili u poziv koji je dostavljen Miljanu Damjanoviću jasno je da je navedeni poziv iz Haga sadržao veliki broj slovnih grešaka, a pečat i potpis nije imao.

Osim što je dopis Mehanizma u Hagu bio nepismen i što nije sadržao neophodne elemente koje mora imati svaki pravni podnesak, takođe je skandalozan i zbog činjenice da je Damjanoviću određeno da do 24. maja (dan kad je primio dokument) uzme advokata, tako da mu nije ostavljen razuman rok da obezbedi sebi pravnu pomoć, ukoliko mu je potrebna.

Kako saznajemo, dopisi koji su upućeni Vojislavu Šešelju i ostalim bivšim i sadašnjim članovima tima takođe su sastavljeni na isti amaterski način.

Takođe, nedavno je Miljan Damjanović za naš portal otkrio da je Mehanizam u Hagu pokušao da vrbuje njega i druge saradnike lidera SRS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading