PUTIN I JA SE UVEK LEPO POZDRAVIMO Vučić otkrio detalje o kojima će razgovarati sa predsednikom Rusije
Tanjug

Imamo toliko baba Vangi, znao sam da postoji jedna, živela je u Bugarskoj, a ovo da mi je neko pričao, ne bi verovao, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Prvo su govorili da su protiv sankcija, drugi su vriskali protiv svega... Lako im je, može im se, vode politiku sedeći u kafani, pričaju šta hoće... - rekao je Vučić.

Kako kaže, "onda su posle izbora promenili politiku, pa kažu da su za sankcije".

- Mi i dalje imamo istu pravičnu poziciju, koja je usklađena sa najvišim interesima Srbije, pozicija ozbiljnosti i odgovornosti, i to je srpska pozicija - rekao je Vučić.

Kako je naveo, "to što se ja ne busam u prsa i ne držim herojske govore, i vodim računa da se plati svaki kilometar puta, oni se time ne bave"

- Nisu nam potrebna velika zajklinjajnja, od tih što su se zaklinjali, danas jedan o drugom sve najgore govore - rekao je Vučić, i poručio im da "malo manje budete baba Vanga".

Kako je dodao, Srbija ne menja svoju politiku, a "ljudi će na kraju da vide rezultat".

Upitan da li će, kako što je jedan opozicionar rekao, predsedniku Rusije Vladimiru Putinu uskoro reći "Spasibo na družbi", Vučić kaže da hoće.

- Hoću, pošto ću uskoro da razgovaram sa predsednikom Putinom, jer se uvek lepo pozdravimo. U nedelju u 11 sati imam razgovor sa Vladimirom Putinom - rekao je Vučić, dodavši da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Viki

26.05.2022 18:41

Vucic i Putin imaju odnose pune uvazavanja kao dva drzavnika a pre svega dva prijatelja. Srbija Rusiji nije uvela sankcije usled svih uticaja, pritisaka i Putin to sigurno postuje tako da ocekujemo najmanju moguce cenu gasa u situaciji koja jeste.

Zeljko

26.05.2022 23:10

Saradnja sa Putinom zlata vredi, posebno danas kada je u celom svetu nestašica i gasa i hrane.