Petar Petković danas i sutra boravi na Kosovu i Metohiji
Tanjug

Petković će danas u 12.30 sati obići u Orahovcu socijalno ugroženu porodicu Šarić i braći Ljubiši i Draganu uručiti pomoć, koju je obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U 13.15 sati Petković će pozdraviti meštane Velike Hoče, a potom obići stomatološku ambulantu, gde će razgovarati sa zaposlenima koji nedavno zasnovali radni odnos.

Posle toga predviđeno je da direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obiđe Dečansku vinicu, zatim u 14.15 sati poseti šestočlanu porodicu Gogić, a potom i šestočlanu, socijalno ugroženu porodicu Mihajlović.

U 15.30 sati Petković će obići selo Novake kod Prizrena, gde će razgovarati sa povratnicima o njihovim problemima i potrebama.

U utorak, drugog dana posete, Petković će sa vladikom raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim Teodosijem prisustvovati u Prizrenu obeležavanju Slave Prizrenske Bogoslovije, Sveti Kirilo i Metodije, koje će početi u devet sati liturgijom u crkvi Svetog Ðorđa, a nastaviće se svečanim programom.

Posetu Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković završiće u 16.30 sati obilaskom crkve Bogorodice Ljeviške.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading