BOLESNO Šolakovi mediji optužili predsednika da preti nestašicama i švercom: Ceo svet priča  o krizi, a opozicionari  napadaju Vučića
Alo

Mediji Dragana Šolaka koriste rat u Ukrajini i ekonomski cunami koji je taj sukob izazvao širom planete da napadnu vlast u Srbiji i optuže predsednika Aleksandra Vučića da navodno preti nestašicama, švercom i inflacijom?! 

Tako je juče jedan od listova u tajkunovom vlasništvu na naslovnoj strani kao udarni objavio tekst sa naslovom „Pominjanje 1944. je pretnja nestašicama, švercom i inflacijom“, aludirajući na Vučićevu izjavu da će jesen biti najteža u poslednjih 70 godina. 

S druge strane, samo u prethodnih desetak dana zvaničnici UN su objavili da bi čak 100 miliona ljudi širom planete moglo da bude ugroženo zbog gladi, nemački privrednici najavljuju katastrofalnu jesen, a političari preporučuju redukcije grejanja i ređe kupanje. Cene brašna i ulja višestruko su skočile (kad ih ima), ugostitelji zasebno naplaćuju kečap uz pomfrit, šećer i mleko u kafi. I tako dalje...

BOLESNO Šolakovi mediji optužili predsednika da preti nestašicama i švercom: Ceo svet priča  o krizi, a opozicionari  napadaju Vučića

Alo

 

 

Na sve to, međutim, šolakovci tvrde da Vučić nečim preti, sa sve crno-belom slikom guranja najsiromašnijih za besplatan hleb devedesetih.

Ivana Vučićević, direktorka Studija B, u izjavi za Alo! konstatuje da je ovo najbolji dokaz da Đilasovi i Šolakovi mediji ne biraju sredstva kako bi napali Vučića.

- Ceo svet drhti zbog posledica rata u Ukrajini koje nas čekaju. Ceo svet zna da će u narednim mesecima nastupiti veliki problemi zbog gasa i nafte, ali i hrane, širom planete. Celom svetu je jasno da više ništa neće biti isto, osim Đilasovim i Šolakovim medijima, koji se u svojim novinama i televizijama sprdaju sa nadolazećim opasnostima. I ne samo to, predsednika Vučića, koji nedeljama upozorava da nam stiže teško vreme, opozicioni mediji optužuju da priziva šverc, glad i nestašice. Sigurna sam da jedva čekaju da, ako nastupe teškoće s jeseni, krenu da optužuju Vučića što nije ranije reagovao. Kako stvari stoje, možda i bude nedostajalo onoga na šta su navikli, poput prepeličjih jaja, guščje paštete i direktnih letova za Bahame i Maldive. Za nas ostale smrtnike biće i brašna i ulja i struje i gasa, što njima, sigurna sam, neće biti dovoljno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading