EVO ZAŠTO SU N1 I NOVA S LAŽOVIZIJE Izmislili izjavu predsednika Srbije o nestašici hrane u našoj zemlji, pa nastavili da lažu!
Foto: Tanjug

Podsećamo, pri nedavnom obraćanju javnosti, predsednik Srbije je rekao da svet čeka glad.

Spomenuti mediji nisu časili ni časa, pa su izjavu preformulisali kao da važi za Srbiju, i tako nastavili da je prenose.

Reklo bi se, uobičajen dan za zaposlene na N1 i Nova S, s tim što su danas nastavili da lažu upravo na ovu temu.

Da stvar bude još tragičnija, Vučić je danas i sam demantovao da je govorio o Srbiji, što je bilo jasno još od samog obraćanja.

- Navikli smo već na takve stvari - rekao je, između ostalog, predsednik Vučić.

Pogledajte snimak:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
db

19.05.2022 21:29

Neko je te kokoške ubedio da laž postaje istina , ako ponoviš laž sto puta. Vreme u kojem Srbija nema šta da jede ne postoji u njenoj istoriji . Glavni problem ovih lajavaca je da misle de je tv za koju rade CNN , a u stvrai se radi o Radio Dijaboliku sa tv kamerama -očekujem da će narodnjake da puštaju vrlo uskoro .

Mare

19.05.2022 22:39

N1 i Nova S kako bi povecali rejting pustaju u javnost lazi i prevare i manipulisu informacijama. Dokazano lazu ali sreca pa im narod nista ne veruje jer znaju kako opozicione novine funkcionisu.

Biba

19.05.2022 23:35

E Majo,Majo, našta si ti spala?? Prodala si se, i to je ok, Ali.. što si postala zla, cinična, lažljiva, toksična!!!??? Pitam se samo :Zašto živš u ovoj zemlji? Nsrod je rekao da hoće Vučića👏👏👏 I šta više hoćete?

bagi

20.05.2022 06:46

Koje lažovčine, do juče su bile mirne i umljate, mislim na pobegulje "voditeljke", od jednom postale kao razjarene zveri. Šta par eurića može da uradi od čoveka?