KLADIONICE IZBACILE KVOTE, FUNKCIONER SNS NE PRIŽELJKUJE MESTO U VLADI Đukanović: Ne želim da budem ministar!
Foto: Estock

Naime, ako je verovati bukmejkerima, Đukanović ima velike šanse da preuzme Ministarstvo pravde, a konkurenti za taj resor su mu aktuelna ministarka Maja Popović i opozicionari Miloš Jovanović, lider DSS-a, i Vladimir Gajić, funkcioner Narodne stranke na čijem je čelu Vuk Jeremić.

No, prema tvrdnjama Đukanovića, on je potpuno nezainteresovan za ulazak u buduću vladu Srbije.

„Zamolio bih narod da ne baca pare kladeći se na mene, jer ja sigurno neću biti nikakav ministar, niti me to zanima. Apsolutno sam nezainteresovan za bilo kakvu odgovornu političku funkciju, kao i uopšte za političku karijeru. Otuda, želim da u startu prekinem svaku moguću insinuaciju na ovu temu i da poručim svakome da se prekine s kandidovanjem po čaršijskim kuloarima, medijima, da plasira saznanja iz ’pouzdanih izvora’ i slično. Ne pada mi na pamet da budem bilo kakav ministar, niti politički funkcioner na nekoj odgovornoj državnoj funkciji“, napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Dačić i Vulin u trci za ministra policije

Inače, prema prognozama kladionica, najinteresantnija će biti trka za mesto budućeg ministra policije. Najveće šanse za vođenje ovog resora imaju aktuelni ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i lider SPS-a Ivica Dačić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading