KAKO JE ŠEŠELJ SAM SEBE IZBACIO IZ SUDNICE? Lider radikala grmeo na sudije - Nemam više šta da vam kažem (VIDEO)
Foto: Printscreen

- Vi ste ovog čoveka sa ptičijim gnezdom na glavi lažno predstavili kao moga branioca. On nikada neće biti moj branilac - zagrmeo je Šešelj na tada predsedavajućeg sudiju Alfonsa Orija.

 

 

Predsednik SRS je dodao da on ne želi da bude statista u postupku, insistirajući na svom pravu da se sam brani.

- Ja statista u sudnici neću biti. Vi taj proces vodite bez mene, jer ste vi nelegalni sud, nelegalno postupate, kršite sva ljudska prava, doveli ste ovde glumce da glume moje branioce. Oni nikada neće biti moji branioci, oni su vaši špijuni čiji je zadatak da onemoguće moju odbranu - rekao je Šešelj.

 

 

Lider radikala je insistirao da on i Huper ne mogu biti u istoj sudnici. 

- Budite ljubazni, dajte nalog obezbeđenju da me isprati iz sudnice. Budite ljubazni, jer ja više nemam šta da vam kažem. Neću da slušam Hupera, Huper nema pravo da govori u moje ime - grmeo je Vojislav Šešelj. 

Kada je predsednik SRS rekao Oriju da ne želi incident i ponovio svoj zahtev da napusti sudnicu, Ori je dao nalog obezbeđenju da Šešelja udalji iz sudnice.

Šešelj se sa osmehom okrenuo ka stražarima i rekao im "Take it easy", kako bi izbegao incident, a onda je mirno ustao i sa zadovoljnim osmehom na licu napustio sudnicu. 

Posle štrajka glađu od 27 dana, Šešelj je uspeo da se izbori za pravo da se sam brani, odstranivši i Hupera i Orija. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading