OGLASIO SE MINISTAR VULIN: "Čestitam predsedniku Vučiću što je pred G7 branio integritet svih zemalja"
Foto: MUP Srbije

„Radujem se saopštenju G7 da je teritorijalni integritet svih zemalja svetinja. Mukotrpna borba Srbije za očuvanje naše teritorijalne celovitosti je najzad završena. Kosmet je deo Srbije. Hvala im za to, radujem se promeni stava velikih i moćnih. Radujem se što se vraćaju na principe Dejtona i siguran sam da će ispraviti nenamernu grešku, jer pod optužbom za rušenje ustavnog poretka Bosne i Hercegovine ne pominju Izetbegovića i SDA koji traže ukidanje dejtonske Republike Srpske i zabranjuju Hrvatima da sami biraju svog predstavnika.

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI Nema govora o priznavanju takozvanog Kosova, nećemo uvesti sankcije Rusiji, o vojnom roku uskoro

Čestitam predsedniku Vučiću što je svih ovih godina i pre G7 branio teritorijalni integritet svih zemalja i čuvao Dejtonski sporazum. Nemoguće je da bi članice G7 zastupale nepovredivost teritorijalnog integriteta Ukrajine, a priznavale i podržavale komadanje Srbije. Moral je osnov politike najvećih i najrazvijenijih i siguran sam da nisu licemerni i bahati koliko su moćni i bogati“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarišući saopštenje zemalja članica grupe G7.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading