POMOĆNIK MINISTRA SKOVAO PLAN DA OPRAVDA SVOJE DRUŽENJE SA ZGODNOM SLUŽBENICOM: Rođački seks u Vladi
Tanjug

Pomoćnik jednog ministra, koji je, prema rečima naših dobroobaveštenih izvora, jedan od aktera ovog seks-skandala, u strahu je da za njegovu preljubu ne sazna njegova supruga, jer je potpuno svestan da u Ministarstvu u kome radi uveliko sumnjaju da je u vezi s jednom visokopozicioniranom zgodnom službenicom iz drugog resora.

- Njih dvoje se nisu razdvajali. Svaki čas zajedno su išli na kafe i ručkove, a toliku bliskost nisu mogli da pravdaju time da rade na istim projektima. Njihovo druženje je odavno zapalo za oko zaposlenima u Vladi Srbije, te se pomoćnik ministra u jednom trenutku dosetio kako da zavara trag sumnjičavim kolegama - priča naš sagovornik, i dodaje da je pomoćnik ministra počeo da priča da se s dotičnom damom druži jer mu je dalja rođaka.

- Jedan deo kolega poverovao je u ovu njegovu priču. Međutim, priča nije upalila kod svih, te su mnogi nastavili da veruju da pomoćnik ministra i službenica nisu ni bliži ni dalji rođaci, te da su bliski samo u krevetu.

Alo! je juče pisao da velika seks-afera potresa staru vladu, te da je prošle nedelje čistačica u jednoj od kancelarija u rano jutro zatekla par iskorišćenih prezervativa. Ona je lako došla da zaključka šta se prethodne noći tu dešavalo, ali ne i ko su bili akteri jer tu prostoriju tokom dana koristi veliki broj ljudi koji pripadaju aktuelnom sazivu.

Naš izvor za ovu priču, koja se raširila poput požara, čuo je od kafe-kuvarice, a interesovanje za nju, kazao je, ne jenjava...

- Sada je to daleko aktuelnija tema od toga kada će biti formirana nova vlada i ko je sebi prethodnim zaslugama obezbedio mesto u njoj. Niko pouzdano ne zna ko se strastima prepustio i na takav način skrnavio jednu od najvažnijih državnih ustanova, ali naravno, postoje neke sumnje - naveo je naš izvor kroz osmeh, i dodao:

- E sad, da li će ih nova vlada razdvojiti ako jedno od njih ne bude više deo nje, ili će se ovakve scene nastaviti, to niko ne zna.

Osim iskorišćenih prezervativa, čistačica je u kancelariji u kojoj se desila akcija, prenosi naš izvor, zatekla i tri prazne flaše belog vina koje su bile na podu.

Usijali se telefoni

Seks-afera koja ovih dana potresa Vladu Srbije toliko je zagolicala maštu zaposlenima u Nemanjinoj 11, da su mnogi zvali novinare i urednike dnevnog lista Alo! i molili nas da im u poverenju kažemo ko su akteri.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading