NIŠTA NIJE KRIO OD NARODA Vučić govorio o potencijalnom uvođenju obaveznog vojnog roka, izjavi Makrona o EU i konačnim rezultatima izbora
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Posle otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici, u opštini Kučevo, predsednik Vučić je odgovarao na pitanja novinara.

Na pitanje o detaljima obaveznog služenja vojnog roka predsednik je rekao da je debata na tu temu tek otvorena, da će se više detalja znati za tri ili četiri meseca. 

VUČIĆ O RAZVOJU KUČEVA: Geotermalne vode i turizam omogućavaju veliki potencijal ovom kraju Srbije

Na pitanje kako komentariše novu viziju Evropske unije koju je izneo Makron, predsednik je rekao:

– Ja sam pažljivo slušao mnoge vesti koje su dolazile iz Evrope i sveta. Nadam se da ću uskoro imati priliku da vidim Makrona, voleo bih da čujem kakav mu je poslednji plat, da bih mogao da se izjasnim. Nemojte imati iluzije da će bilo ko to da preskoči. Čudno mi je da ljudi ne mogu da podele tu vrstu radosti kada otvaramo mali ili veliki pogon. Ovo je ono što donosi hleb Srbiji i spas Srbiji - odgovorio je predsednik.

Na pitanje da li razmišlja o koalicijama, s obzirom na to da su proglašeni konačni rezultati izbora, predsednik je rekao:

– Ja sam nekako prvi put jutros, iako sam znao rezultate, pogledao razliku i moram da iskoristim priliku da se zahvalim svima. To su gotovo neverovatni brojevi. Da takvu prednost napravite, to je velika odgovornost i izuzetna obaveza. Moramo da sačuvamo mir, stabilnost, d abrinemo o svakom našem građaninu. Manje arogancije, manje bahatosti i da više slušamo ljude. To je bila poruka ljudi, koji nam na drugim nivoima nisu pružili tu podršku. Uvek tražimo svoje greške, da bismo mogli da ioh ispravimo u budućnosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

10.05.2022 14:24

Izborni rezultat je dokaz da Vučić i SNS dobro rade i da im narod veruje.

stevo

10.05.2022 19:59

Sve je javno i transparentno i Vucic ne krije nista od naroda,otuda i ovolika podrska istog

damir

10.05.2022 20:58

Predsednik Vučić gradjanima uvek saopštava istinu i realno stanje i zato mu gradjani toliko i veruju i daju maksimalnu podršku na izborima.