POVAMPIRIO SE Zloglasni Džejmi Šej preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji (FOTO)
Printscreen

Njegovo čuveno zločinačko i licemerno definisanje ljudi ubijenih u Varvarinu kao "kolateralne štete" šokiralo je ceo svet pre 23 godina. 

On je 10 ubijenih i 30 ranjenih civila definisao rečima koje su se do tada koristile samo u ekonomiji i u industriji, definisao ih je kao kolateralnu (usputnu) štetu. 

Nakon njega te reči su mnogi drugi koristili za ubijene civile u Iraku, Avganistanu, Siriji, Libiji, Somaliji i Jemenu. 

Nekoliko dana pred godišnjicu masakra u Varvarinu ovaj politički metuzalem se povampirio i preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji. 

POVAMPIRIO SE Zloglasni Džejmi Šej preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji (FOTO)

Printscreen

 

 

Hrvatski novinari su mu postavili pitanje: "Kad smo već u regiji, prebacimo se na situaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Hoće li Srbija morati izabrati stranu?"

"Srbija je nedavno održala izbore na kojima je predsednik Vučić odnio uverljivu pobedu. Srbija ima velike ekonomske veze s Evropskom unijom, dok je s Rusijom povezuje duga istorija koja se temelji i na ideji panslavizma. Putinova invazija na Ukrajinu je promenila stvari. Vučić bi trebao shvatiti da će se Zapad i Rusija sve više udaljavati zbog rata u Ukrajini i da više neće biti moguće sediti na dve stolice. Moraće da izabere. Navodno je Vučić rekao da će to učiniti u sledećih šest nedelja. Na njemu je odluka", rekao je ozloglašeni Džejmi Šej.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
stevo

08.05.2022 16:15

NATO agresija je nesto sto se ne zaboravlja,sve i da hocemo ne mozemo nikada zaboraviti.Ne ponovilo se

Njanja

08.05.2022 18:33

Naš predsednik Aleksandar Vučić je svima trin u oku zbog napredka Srbije , preživela sam bombardovanje nažalost mnogi nisu i zbog toga NATO Srbija ne zaboravlja !!!