GLIŠIĆ SAOPŠTIO NAJNOVIJE VESTI Na ponovljenim izborima u Beogradu za SNS glasalo čak 55,6 odsto građana
Alo!

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obratio se iz sedišta SNS u Novom Beogradu posle današnjih ponovljenih izbora na dva biračka mesta za odbornike Skupštine grada Beograda.

MINISTAR FINANSIJA OBJAVIO RADOSNE VESTI Doneto prvo rešenje za pomoć države pri kupovini stana: Porodica iz Sombora dobila svoj novi dom

– Neverovatno da smo na ponovljenim izborima osvojili više glasova na tim biračkim mestima nego 3. aprila. Na ovim mestima smo 3. aprila osvojili 31,5 odsto glasova, odnosno 523 glasa, a danas 55,6 odsto ili 588 glasova. Želim da se zahvalim Beograđanima i predsedniku Vučiću, koji je kao nosilac lista na lokalnom i republičkom nivou zabeležio neverovatne pobede koje se ja mislim neće ponoviti bar u bliskoj budućnosti. Da ne pominjem druge liste koje su danas zabeležile više nego jasan pad – prekao je Glišić.

Danas se ponovilo glasanje na izborima za gradske odbornike u Beogradu, a pravo glasa ukupno imalo je 2.839 birača, 1.726 birača je na Zvezdari, a 1.113 imalo je pravo glasa na mestu broj sedam u Rakovici.

VUČIĆ POKOPAO STRANE SLUGE SA N1 Slobodan čovek ne podleže ultimatumima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading