KNEŽEVIĆ POKAZAO DOKAZE Krivi molio za namirnice i šlihtao se, a sada postao "Tuta Bugarin" (FOTO)
Foto: Printscreen

Knežević je u saopštenju ocenio da je Krivokapić tokom sinoćnjeg intervjua za RTCG još jednom, kako je naveo, "demonstrirao laž kao jedini poznati model svog delovanja".

BRNABIĆ REAGOVALA NA IZMIŠLJOTINE KRIVOG Kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? - Alo.rs


"Za nekog ko je u 2020. godinu ušao kao Srbin, 2021. godinu započeo kao dvesta posto Crnogorac, da bi u 2022. godini postao Tuta Bugarin, tehnički premijer Krivokapić će dobiti ekskluzivnu priliku da objasni crnogorskoj javnosti da li je bugarskom premijeru ili srpskoj premijerki poslao dopis u kojem preklinje za pšenicu, brašno, kukuruz, šećer i kuhinjsku so", naveo je Knežević.

Dodao je da prilaže dopise obraćanja Krivokapića zvaničnom Beogradu iako je sinoć, kako Knežević kaže, "crnogorske građane ubeđivao da im je Sofija u svakom smislu bliža".

MEDOJEVIĆ UDARIO U OSINJE GNEZDO Crnogorska narko i duvanska mafija je projekat CIA, a Milo Đukanović je šef balkanske konfederacije organizovanog kriminala - Alo.rs


Krivokapić je sinoć u intervjuu za RTCG rekao da je zvanična Srbija pokušala je da uceni Crnu Goru da li će joj bezbediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoće li biti deo Open Balkana ili neće. Dodao je da je Podgorica nakon odluke Srbije da zabrani izvoz tražila alternativne načine snabdevanja i da je, kako je rekao, "na dobrom putu".

"Pokrenuta je inicijativa da se brašno dobavlja iz Bugarske, što je unelo paniku u Srbiji", rekao je Krivokapić. Dodao je da je razlika između Srbije i Bugarske u ceni transporta žitarica, ali da se traži optimizacija tih troškova i da će, ako to uspe, troškovi transporta biti i manji nego iz Srbije.

 

 

Komentari (0)

Loading