MINISTAR VULIN: Krivokapić će reći da nikad nije bio Srbin ako bude trebalo!
Jutjub/ MUP Republike Srbije

- Ako se Krivokapić buni protiv ideje "Otvorenog Balkana" onda znači da ga je pozvao neki ambasador i rekao mu šta danas da misli i govori. Ko na vlast dođe braneći srpsku naciju i veru, a odlazi sa vlasti bez da je popravio položaj i Srba i Srpske pravoslavne crkve, samo ropskom odanošću prema strancima može da se zadrži na vlasti još po neki dan.

MEDOJEVIĆ UDARIO U OSINJE GNEZDO Crnogorska narko i duvanska mafija je projekat CIA, a Milo Đukanović je šef balkanske konfederacije organizovanog kriminala - Alo.rs

- Ako bude potrebno da se vreme vlasti još malo produži možda će Krivokapić izjaviti i da nije Srbin, niti je ikada i bio, a i ako, ipak, nekada i jeste bio Srbin, to je bila Vučićeva ucena. Vučić je Crnoj Gori obezbedio vakcine i sanitetski materijal u najteže vreme pandemije kada je Evropska unija zabranila izvoz medicinske opreme, Vučić gradi auto-put koji više znači Crnoj Gori nego Srbiji, jer bez srpskog auto-puta, crnogorska investicija je samo najskuplja karting staza na svetu. Vučić je obezbedio Crnoj Gori da bez ucena i pitanja dobije i osnovne namirnice koje, ne baš uspešna privreda Crne Gore, niti može da proizvede, niti može da uveze i pored svega, Krivokapić optuži i Vučića i Srbiju za ucenu.

- Kažu da je knjaz Miloš rekao: „Ne znam što me taj čovek toliko mrzi, nisam mu nikakvo dobro učinio“. Krivokapić ima dovoljno razloga za mržnju, previše je Srbija dobra učinila i njemu i Vladi koju predvodi da bi to prošlo bez zavisti i mržnje", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući sramnu izjavu crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića da je Srbija pokušala da uceni Crnu Goru obezbeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu "Otvoreni Balkan".

Komentari (0)

Loading