CNN U TOTALNOM NAPADU NA SRBIJU Amanpur i Osmani udarili žestokim lažima na Vučića zato što nikada neće prihvatiti nezavisno Kosovo!
Foto: Printscreen

Svi lešinari su krenuli na Srbiju.

Napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog toga što štiti Kosovo kao srpsku teritoriju i zbog dobrih odnosa sa Rusijom.

Amampur je citirala izjavu Vljose Osmani da Srbija nastavlja da gleda na zemlje Zapadnog Balkana kao na “trenutne zemlje”.

Novinarka je izjavila kako Srbija doprinosi destabilizaciji Zapadnog Balkana, i upitala Vjosu Osmani da li se "plaši sledećih koraka koje njihovi susedi (Srbija) mogu preduzeti"

- Odnosi između Srbije i Rusije i Srbije i Kine zabrinjavaju ceo region. Platićemo svaku cenu kako bismo odbranili demokratiju, kaže Osmani. Moramo ustati protiv tiranije Rusije.

Jasno je da je jaka Srbija na meti mnogih, kao i predsednik Vučić koji je jasno pokazao da Srbija sa njim na čelu nikada neće priznati nezavisnost lažne države.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ivana

14.04.2022 21:32

Prihvatanje nezavisnosti te lažne države nikad nije bilo i nikad neće biti opcija što se Srbije tiče na čelu sa predsednikom Vučićem, ma šta ko pričao.

Sasa

14.04.2022 21:42

CNN, Amanpur i Osmani,crna trojka koja širi najbezbolniji laži o Srbiji

Mix

14.04.2022 21:48

Amanpur, stara lažljiva iz 90tih godina

zaklina

15.04.2022 09:29

Mogu da napadaju i laze koliko hoce ali Vučic nikada nece priznati nezavisnost Kosova!