NOVI SAZIV PARLAMENTA MNOGO DRUGAČIJI OD PRETHODNOG Šormaz odlazi, Draginja dolazi, Nataša se vraća!
Alo

 

Draginja Vlk će u skupštinsku klupu sesti po prvi put, a za Alo! je poručila da će na sednice dolaziti redovno.

- Spremna sam da zastupam interese građana Srbije zajedno sa svojim kolegama iz SNS-a. Tremu zasad nemam, niti sam po prirodi tremaroš. Svakako se radujem novim izazovima koje ovaj poziv nosi sa sobom. Posao poslanika nosi osim časti i privilegija i obaveze, svakako će jedna od obaveza biti prisustvo na sednicama, na kojima ću rado prisustvovati - rekla je ona.

U Skupštinu Srbije se vraća Nataša Jovanović, koja ovoga puta neće predstavljati radikale, već SNS.

Nataša Jovanović

Nataša Jovanović / Alo / V. Marković

 

- Kao i sve moje kolege sa liste „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“, koja je ubedljivo pobedila na izborima, spremna sam da odgovorno radim i borim se za interese naroda i države. Ovi izbori, istorijska pobeda našeg predsednika Aleksandra Vučića, pokazali su da su građani odlučili da će naša zemlja da sačuva mir, stabilnost, napredak. Sa svojim kolegama u Kragujevcu sam se borila da dobijemo najveće poverenje naroda i kako je politika SNS-a garancija za budućnost i bolji život građana, isključivo sam na to bila usmerena i pre i sada posle završenih izbora - rekla je ona za Alo!.

Jovanovićevu smo upitali kako komentariše to što je njena bivša stranka ostala ispod cenzusa.

- Podsetiću vas da sam prilikom napuštanja SRS-a bivšim kolegama poželela uspeha u daljem radu, bez obzira na njihov parlamentarni status - dodala je ona.

NOVI SAZIV PARLAMENTA MNOGO DRUGAČIJI OD PRETHODNOG Šormaz odlazi, Draginja dolazi, Nataša se vraća!

Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

 

Ako je sudeći po mestu na izbornoj listi, Dragan Šormaz verovatno neće biti u sledećem sazivu.

- Posle 22 godine, ako i dalje ne budem poslanik, sigurno da će mi nedostajati. To ne znači da ću biti van politike. Videćemo šta donose budući dani. Mnogo toga zavisi i od mojih ličnih odluka, kao i od SNS odluka, vezano za skupštinsku većinu, buduću vladu - poručio je on za Alo!.

Olenik: Boriću se za pijaću vodu i EU

 

NOVI SAZIV PARLAMENTA MNOGO DRUGAČIJI OD PRETHODNOG Šormaz odlazi, Draginja dolazi, Nataša se vraća!

Foto: Printscreen

 

 Advokat Aleksandar Olenik zajedno sa Tomislavom Žigmanovim u Skupštinu ulazi ispred koalicije Vojvođani.

- Svaki trenutak proveden u skupštini ću posvetiti političkoj borbi za ostvarivanje intresa Vojvođana, kao što je dobijanje zdrave pijaće vode u Kikindi i Zrenjaninu, povećanje subvencija za paore i sve ostale poljoprivrednike, sprečavanje dalje seče šuma na Fruškoj gori i posebno ću se zalagati za sprečavanje daljeg čupanja pruga u Vojvodini. Naš cilj je EU, i to što brže i jednostavnije - rekao je Olenik za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zelja

14.04.2022 07:23

EU-ne hvala!U drustvo gde nismo pozeljni i i pozvani netreba da ulazimo!Mi nismo nicije sluge,robovi i kolonija! Niti hocemo da budemo!Daleko im kuca!