Milo i Kurti danas od Vučića dobijaju brutalan odgovor na njihove napade na Srbiju
Photomaster

 

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona “Rafala”, kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Kako saznaje Objektiv u Predsedništvu Srbije, danas će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji ce, po rečima našeg izvora, biti jasan, nedvosmislen i brutalan.

Napadi Kurtija i Đukanovića

Podsećamo, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

– Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami – rekao je Kurti.

Takođe, predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

– To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO-a – kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Kako smo pisali na početku teksta, predsednik Vučić obojici sprema brutalan odgovor na ovakve napade.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading