POKRET SOCIJALISTA: Ko o čemu, Vidojković o džointu
Printscreen

"Marko Vidojković, pisac u pokušaju i urednik časopisa koji nisu preživeli njegovo uređivanje, od obrazovanja ima jedva prvi stepen pravnog, ali dovoljno mržnje,  prostakluka i primitivizma da ga prigrli tajkunsko-luksemburška hobotnica sa šabačke televizije na koju je svakodnevno putovao iz Beograda i sa koje je širio laži i zlo o trošku javnog preduzeća vodovod i kanalizacija.  

Svako se češe tamo gde ga svrbi, a Vidojkovića je mnogo zasvrbela borba ministra policije Aleksandra Vulina protiv trgovine narkoticima, a posebno to što policija sada hapsi i za jedan džoint. 

To što policija hapsi i za džoint kao i za težu drogu, Vidojković ne može da oprosti našem lideru i ministru unutrašnjih poslova, pa zato pored džointa iz usta ne vadi ni našeg lidera.

Fantazije, halucinacije i bljuvotine koje je Vidojković izneo za tajkunski medij, ne govore baš ništa o našem lideru Aleksandru Vulinu, ali govore da je Vidojković dok je pisao bljuvotine o našem lideru bio na nečemu mnogo jačem od džointa", poručili su iz Pokreta socijalista komentarišući uvrede i laži koje je Marko Vidojković za list "Danas" izneo na račun lidera PS-a i ministra policije Aleksandra Vulina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rada

12.04.2022 09:21

U krizi covek, kupite mu sapun da se jednom dobro okupa , dzoint i ono jace dobija od gazda .