NAREDNA 24 SATA KLJUČNA Dr Perišić objavio najnovije informacije o zdravstvenom stanju Rasima Ljajića
Rasim Ljajić - Alo! - Dejan Briza

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Ražnja poginuo je Branko Gogić, dok je Rasim Ljajić povređen i prevezen je u Urgentni centar u Nišu.

Prema poslednjim informanišcijama Ljajić je na intnzivnoj nezi, svestan i komunikativan i pod neprekidnim nadzorom medicinskog osoblja.

– Situacija u kojoj se pacijent nalazi, podrazumeva ozbiljne povrede koje on i ima. Dijagnostika koja je urađena odmah po prijemu pokazala je da pacijent ima povrede grudnog koša, povrede rebara i povrede glave ali, u ovom trenutku, njegovo stanje ne zahteva intezivno hiruško lečenje – rekao je direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

Prema Perišićevim rečima, dijagnostika će biti ponovljena posle 24 časa, prenose Novosti.

– U ovako teškim incidentima, neke povrede moguće je da se razviju kasnije i zato je dvadesetčetvorosatni neprekidni nadzor i ponovljena dijagnostika neophodna. Konzilijum lekara koji je formiran u UKC , doneće odluku o tome šta je najbolje kada je u pitanju lečenje ovog pacijenta. Pacijent je u ovom momentu apsolutno stabilnih vitalnih parametara i nije životno ugrožen – naglasio je direktor UKC Niš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading